Pai in primul rand unui baiat ii place sa fie ascultat si ii place sa vorbeasca despre lucrurile care ii plac zi ca ai facut karate si intrati intr-o discutie despre sporturi
P. S. si eu am facut judo asa ca daca el vrea sa iti arate o miscare zi sa fie finut ca dor ingrozitor mai ales OUcigari crede-ma!
Toata lumea intreaba daca ala sau aia stie ca-mi place de el sau de ea.De unde sa stiu eu frate daca ala sau aia ma iubeste in tacere...ca-mi face ochi dulci? Poate-i la caterinca sau poate e sasie de ochi...eu de unde sa stiu. Ia-l deoparte, du-te langa el, intra in discutie cu el, abordeaza un subiect de care esti sigura ca el este interesat si ai place sa vorbeasca, asa ajuta de cele mai multe ori. Daca suferi in tacere, degeaba nu te aude nimeni! Succes!
Buna...sa stii ca nu cred ca este o alegere foarte buna... daca e adevarat ce zici tu(ca nu vorbeste serios si ca ia totul in gluma)atunci nu veti putea vorbi profund atunci cand intampinati probleme. Dar daca chiar il iubesti, stai mai mult pe langa el.Invita-l sa mergeti impreuna acasa.
liliana77any întreabă: