Dacă îți place de un băiat, arată-i că eşti interesată de el, iar dacă el ştie deja asta şi nu face nimic în sensul ăsta(nu te tachinează, nu îți dă de înțeles ca ar vrea ceva de la tine), atunci îți pierzi timpul cu el.
E clar, vrea doar sa vada pana unde poti sa mergi cu mesajele, sa vada cat de "disperata" esti dupa el.Da-i tu lui acum un mesaj sub forma de gluma, cum ti-a dat el tie si vezi cum reactioneza.Da-mi te rog pe privat un mesaj cu ce varste aveti voi doi sa imi dau seama cam cum ar trebui pusa problema
PS:nu incerc sa fac pe doctor love, ci doar sa ajut!
Nu pot sa ti dai mesaj in privat pentru ca am rank prea mic. Iti scriu aici. Sincer chiar ma ajuti foarte mult daca vrei sa mi dai sfaturi . Avem 19 ani si nu suntem din acelasi oras dar ma voi muta eu acolo peste cateva luni. Niciodată nu i am spus eu unui baiat ca l plac si sunt o fata serioasa, adica un baiat alerga ceva ca sa fim impreuna( ti am facut o mica descriere ca sa ti dai seama cum sunt). Dar m-am hotarat sa fac eu pasul asta o data in viata.
M am gandit ca poate reusesc sa ma fac remarcata . Nu pot sa spun ca face glume de prost gust, dar ma pune pe ganduri pentru ca el nu mi da mesaje. Nu vorbesc cu el de mult timp. Sunt cateva săptămâni. I as spune ca l plac dar problema e ca am auzit ca daca i spui unui baiat ca l placi isi va piede tot interesul si ca băieților le place sa alerge ei dupa fete nu fetele dupa ei
Nu toti barbatii sunt la fel.Dar daca zici ca nu vorbiti atat de mult timp, nu vrea decat sa te starneasca, sa vada pana unde poti sa mergi.Dar la cum vad eu lucrurile, el e un pusti care crede ca daca se lasa greu, o sa îi cazi la picioare.Si daca ti-a dat like pe Facebook.ce?! NEEXTT
Nu toti barbatii sunt la fel.Dar daca zici ca nu vorbiti atat de mult timp,nu vrea decat sa te starneasca,sa vada pana unde poti sa mergi.Dar la cum vad eu lucrurile, el e un pusti care crede ca daca se lasa greu, o sa îi cazi la picioare.Si daca ti-a dat like pe Facebook.ce?! NEEXTT
Ori iubeste pe cineva, nu esti destul de atragatoare, cicalitoare sau el gay!
Nu trebuie doar sa selectati, puteti agata si voi mult mai usor decat credeti, dar aici sunt cateva probleme in povestea ta, el are 19 ani, e pustan, in functie de anturaj poate trata fetele doar ca divertisment, sa se laude prietenilor ce mascul e el, eu nu mai copil si ma uit la vecinii mei de 17, 18 ani cum gandesc, de exemplu anul trecut pe un baiat il aborda o fata, el nu ii acorda atentie, avea o parere proasta despre ea, de copil prost , i-am spus ca o sa-i para rau, acum e are prieten si el abia acum a observat ce prost a fost.
Dar intre voi mai e o problema, distanta, si destul de mult timp pana te muti acolo. nu am de unde sti ce gandeste el despre asta
Baietilor le place sa fie abordati de fete, incearca sa porti o discutie mai interesanta cu el, despre ceva ce ii place lui, sa-i starnesti interesul, apoi ziua urmatoare nu-i mai trimite mesaj, fi activa pe Facebook pune poze noi cu tine, daca nu raspunde incerca din nou ziua urmatoare, nu deveni stresanta, observa semnele de la el, vezi daca iti da likeuri, cere-i sfaturi marunte, de exemplu ce parere are de fetele foarte slabe, ce crede el? ca asa trebuie sa fie fata perfecta, chestii marunte, prin care sa-ti dai seama ce fete ii plac, apoi tragi linie si vezi daca ar putea sa te placa, in orice caz nu renunta, si daca vezi ca tot nu initiaza el o discutie, si chiar daca nu mai vorbiti, cand ajungi sa te muti acolo, cauta-l atunci se schimba toate datele problemei, bafta, daca nu intelegi ceva ma poti contacta oricand
Mulțumesc mult. De cand vorbesc cu el am pus poze pe Facebook si a dat like la toate
Daca nu afiseaza minimul de interes fata de tine eu zic ca nu prea ai ce sa faci, adica tu i-ai dat destule semnale ca esti atrasa de el, daca el nu actioneaza nu cred ca mai are rost sa insisti, dar nu te intrista vei gasi pe cineva care sa te merita.
Bafta!
Branisteanumihai întreabă: