| angel70530 a întrebat:

cred ca cititi mesajele anterioare ale mele, sincer sa va zic nu mai pot trai asa, ma simt singura de tot, prietenul meu nu e langa mine, a plecat peste hotare sa faca bani, dar eu l-am înselat ieri cu fostul. Sunt ticaloasa, dar scuzati-ma de cand e plecat eu sunt ca un catelus aruncat, imaginati-va sa stai singura între patru pereti si nimeni sa nu te caute, sa nu te sune nici nu mai vorbesc de el, el nici nu ma suna, ca nu are bani sa ma sune si nici net nu are, il sun eu cand am bani si vb un pic si gata. Si asa trec zile si nopți, ma ia frica aici singura, noaptea trece greu, te culci singura si te trezesti singura, nici film, nici muzica, nimic nu ma ajuta. El inca vrea mai mult sa rămană acolo, eu număr zilele pana vine, inca 2 luni, va imaginați... spuneti-mi ce sa fac, sincer, va scriu si plang, chiar nu poate sa ma sune o data pe zi, sa caute net? Nu mai pot, spuneti-mi ce sa fac, sunt distrusă. Ma suna doar mama si bunica, atat, nu am nici prietene, caci de cand traiesc cu el la toate am renuntat. De asta l-am chemat pe fostul, dar si el are iubita langa el si nu vreau sa il deranjez, spuneti-mi ce sa fac ce sa-i spun lui ca sa nu ma lase in singurătate, eu nu mai pot.

8 răspunsuri:
| Helpme99 a răspuns:

Buna. Daca il iubesti si e un baiat bun, merita sa.l astepti. A.l insela e cel mai rau lucru pe care il poti face.
Imagineaza.ti cum ar fi sa faca el asta cu o alta tipa acolo fara ca tu sa stii.
Stiu ca te simti singura dar incearca sa iesi pe undeva cu prietenii. sa petreci timpul facand ceva.
Te rog nu.l mai insela pe iubitul tau. Iar daca nu tii la el te poti desparti de el frumos.
Iti poti cauta altul.

| Vali128 a răspuns:

Asta e o problema mare tiai pus problema sa aiba si el pe cineva acolo daca el tot ar vrea sa ramana mai mult.

| Camuflaj2017x a răspuns:

Eu zic ca poti sa-ti vezi de viata ta, la cum vorbeste "iubitul tau" cred ca are droaia de gagici sau panarame cu el acolo laughing

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu incerca sa-ti motivezi faptul ca l-ai inselat. Nu poti avea niciun motiv pentru faptul ca esti panarama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce înseamnă pentru tine ''Iubire adevarată''?
Din situația asta reiese că l-ai înșelat că nu mai suporți singurătatea. El care nu te sună. Și din nou tu care mai ai puțin și intri în depresie.
Este normal să vrei afecțiune probabil ai renunțat la toți pentru el. Probabil că îl vezi ca pe centrul universului tău și fără el ești nimic. Probabil ai așteptari de la el și vrei să preia inițiativa și să-ți arate prin fapte mici că ai luat o decizie bună fiind cu el. Lucrurile acestea vin natural, dacă la distanță nu face lucruri mici pentru tine, crezi că ar face lucruri importante pentru tine dacă ați fi unul lângă altul. Te-ai izolat între 4 pereți și nu faci altceva decât să stai și să plângi iar când se ivește ocazia te descarci și-ți iei porția de energie pe care o primești de la fostul. Chiar dacă sunteți la distanță asta nu e o scuză nici pentru tine nici pentru el. Dacă îl iubeai cu adevărat nu te lăsa-i atinsă de altul decât de el ( Indiferent că era fostul sau cel mai bun prieten). Când iubești pe cineva faci orice pentru acea persoana dacă chiar îți pasă. Dacă voia cu adevărat facea pe dracu în 4 și te suna măcar o dată pe săptamână 10 minute. Când vrei faci, când nu vrei găsești pretexte. El ori are pe alt cineva sau el chiar are nevoie de bani și de aceea nu te sună pentru a face economie, prioritar fiind banii pentru el și nu tu în momentul actual. Ai renunțat la viața ta pe care o aveai pentru el, iar acum probabil ești dezamăgită pentru că nu se întâmplă nimic în relația voastră din ce te așteptai tu. Vorbește cu el serios când se va întoarce ce vrea de la relația voastră. Spune-i adevărul că l-ai înșelat ește dreptul lui să știe, nu-ți construi o relație pe o minciună. Este alegerea lui dacă te iartă sau nu, dacă fericirea lui este lângă tine sau nu. Nu-l mai plânge că nu-i plecat la război, dacă plângi din cauza singurătății fă activitați care îți plac, poți ieși să te plimbi singură în parc, tot e mai bine decât să-ți plângi nefericirea nu ești în doliu. Nu pierde ziua de azi pentru ziua de mâine. Ziua de azi nu va mai fi niciodată. Baftă!

| GoldenZenith a răspuns:

Nu cauta scuze ca sa ai constiinta impacata.

Ia-ti un catel sau o pisica daca te simti singura. Cauta-ti hobby-uri. Citeste. Gateste.

Cum sa ajungi sa spui ca te plictisesti atat de tare si te simti singura incat sa-ti inseli iubitul?

Daca si el face acelasi lucru de nu prea te cauta, ce rost ar mai avea relatia asta?

In fine.

| cristi10grei a răspuns:

Nu regreta zana esti tanara! ai copii cu el? esti maritata cu el?

| minrest a răspuns:

Acuma iti gasesti scuze.