Lasa-l pe el sa te observe. Daca pentru el vei fi interesanta, atunci te va baga curand in seama, daca nu, nu.
Nu are cum sa aiba un milion de prieteni pe care ii cunoaste. Daca te referi la facebook, maximul e de 5000 si in niciun caz nu ii cunoaste pe toti.
Scrie-i un mesaj pur si simplu, popular sau nu e tot om si el. Nu e cine stie ce zeu fata de care sa nu iti permiti nimic. Ii scrii un mesaj simplu si vezi cum decurge conversatia. Daca e prea ingamfat ca sa iti raspunda, uita de el. De obicei baietii "populari" au impresia ca pamantul se invarte in jurul lor.
Pai sfatul meu ar fi urmatorul : bagate in seama cu el. Zambestei si isi va da seama ca-l placi si va face primul pas razi la glumele lui: Dar o faza proasta acest tip cum zici tu este super popular s-ar putea sa profite de tine daca crezi ca nu profita de tine bafta eu zic sa te feresti de baietii populari : popularitatea in excesiv schimba persoane deci ai grija ce faci un baiat si iti spun ca sunt baiat nu il prea intereseaza de sentimentele tale daca nu esti ca el si va profita mult pe asta
Fa ce crezi tu! te salut :*
1 milion de prieteni? pe care ii cunoaste pe toti personal? Cred ca nici presedintii de stat sau starurile internationale nu au atatia prieteni poate admiratori sau fani
Uite...daca nu cunosti termenul "retoric" as putea sa-ti imprumut un dictionar.
Vorbeste cu el. Cu timiditatea nu o sa se rezolve problema. Fii încrezătoare, dar nu enervanta. Incearca sa fii unica, diferită, asta face o fată speciala. Ai grija sa nu îi cazi usor in plasa :*. Seductia este un joc.
Îti urez succes, draga mea :*
frouzz întreabă: