| anaa94321 a întrebat:

Cred ca m-am intragostit nu pot sa zic ca ne-am cunoscut atat de bine dar felul incare vorbeste si arata. imi place... am doar numarul lui de tel. si as vrea si id. dar nu stiu de unde sa-l iau. si daca ii trimit un mesaj ce sa ii scriu. cve faci? ( prea banal...laughing am pus mai demult un pariu cum ca, daca noi (fetele eram la o petrecere) stam pana la 3 noapte ne ia o inghetata. au uitat toti de acel pariu. in afara de mine. creca asta ar fi singurul lucru de siscutat deci ce as mai putea sa-i zic astfel incat sa-i iau id-ul? si nu prea as vrea sa faca misto daca pot zice asa de mine ( daca lui nu-i place de mine
mersi mool funda!

4 răspunsuri:
| Cl4x a răspuns:

De ce nu ne spui si varsta ta, varsta baiatului? Ce ti se pare "banal" prin a incepe o conversatie cu "Ce faci?"? Dupa care poti sa-l intrebi cum o duci, daca se bucura de vacanta, sau daca asteapta inceperea anului scolar (asta daca sunteti amandoi la scoala, ceea ce sigur cred ca e asa), chestii din astea marunte, dupa care, poti sa ii ceri tu ID-ul, e mai bine si mai frumos asa decat sa il iei de la altcineva. Bafta!

| neutrino a răspuns:

O poveste banala, buna de prostit lumea cu o inghetata.

| anaa94321 explică (pentru neutrino):

Care e problema ta?

| neutrino a răspuns (pentru anaa94321):

Deocamdata tu ai probleme.