Tu vrei sa il stergi din mintea ta dar el exista in subconstientul tau, intr-un loc, inchis. De fiecare data cand auzi o mel sau vezi o poza cu el, faci ca el sa evadeze din acel loc si sa revina in mintea ta. Gandeste-te ca e doar o vedeta frumoasa, care nu o sa-ti dea importanta niciodata, dc? pentru ca e vedeta.
Toate chestiile astea ti se intampla poate pentru ca vrei sa-l uiti iar atunci cand nu vroiai daca gaseai o poza cu el nu era atat de extraordinar, nu te mirai atat de mult.
In concluzie nu incerca sa-l uiti pentru ca nu o sa poti, incearca sa-l privesti ca pe orice alta vedeta frumoasa, si admira-i talentul, nu frumusetea
GET A LIFE sau un prieten in sensul de iubit si crede-ma va trece toata aceasta poveste sau psihoza cum vrei sa-i spui. )))))))))
O sa-ti treaca!
Incearca sa te indragostesti de un baiat cu care poti fi
Bafta
Fundita?
Cum sa plangi dupa cineva care te-ar ignora asa cum le ignora pe altele.
Nu ravni la ceva ce nu poti avea
Toate astea o sa treaca in timp esti mica si nu-ti dai seama de asta:* ascult-o pe alybella si dya ca ele stiu ce spun:*
Fataaaaa tu ori faci caterinca ori ai vazut prea multe episoade din casa foster cu prientenii imaginari ! Cum poti sa spui ca nu poti uita pe cineva pe care nici nu l-ai vazut,atins, vorbit, mirosit, etc ? Lasa vrajeala asta de copil inchis in casa si care manca prea mult orez in lapte searaa! Zii terog la maicata ca atunci cand te zgarii sa nu mai sara asa repede cu crema speciala si sa te trimita un pic peafara sa cunosti si tu niste persoane reale ! Termina serios cu vrajeala asta ca umpli aici siteu dejaba! nu mai dramatiza orice porcariebine? Sa fim seriosi acum nu ca is rau da dao ma naibi cum poti sa zici asa ceva? ca nu-l poti uita pe gay-u ala ? nu stiu ce intrebare o sa pui pe TPU cand o sa te paraseasca orimu preten REAL !
Http://www.tpu.ro/......u-nu-stiu/
Uite o intrebare asemanatoare, la care am raspuns si mi-am spus parerea.Sunt de acord cu @MitroiBogdan, get a life.
Ţi s-a atrofiat creierul de la atâta inteligenţă. -_-"
Justin Bieber ESTE GAY! Este prost, naşpa şi cântă groaznic. Este o. vomă o.o
Oare mai există lume care ştie ce înseamnă cuvântul "muzică"? Slabe şanse.
Eu cred ca toate aceste lucruri inseamna ca trebuie sa te spanzuri! Sau macar sa bagi degetele-n priza! E prea tarziu! Esti contaminata asa ca trebuie sa te sinucizi inainte de a mai fura mintea cuiva!
Sfat:Impusca-te!
beausingurlamasamea întreabă: