anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca mica mea "problema" este ceva comun. Am o prietena si da, o iubesc (avem ceva timp de cand suntem impreuna), doar ca e dintr-acelea care te,,mega-iubesc", geloasa, si putin...,, nu pot trai fara tine". E desteapta, frumoasa, nu arata lucrurile astea in public, doar cu mine e asa si e genul acela de fata pe care daca nu o suni, sa zicem un exemplu, intr-un interval de maxim 2 ore, incepe sa spuna ca n-o iubesti, ca parca nu sunteti impreuna si etc. Cum rezolv problema? laughing Am discutat cu ea, nu intelege, dar nici nu vreau sa renunt la ea. Doar ca am si eu nevoie de libertatea mea, nu? happy Ce-mi sugerati ca sa nu ma mai preseze atat?

Răspuns Câştigător
| Atât_Lalii_1996 a răspuns:

Bun, pai daca spui ca o iubesti atat de mult, mai vorbeste odata cu ea. Spune-i foarte clar ca ai nevoie de spatiu. Nu poti sta tot timpul la cheremul ei. O suni cand ai timp si daca vrei. Adica, poate ca vrei sa iesi cu prietenii sau chestii... nu poti sta absolut tot timpul cu ea. Spune-i ca suporti toate astea doar pentru ca o iubesti. Daca nu inceteaza sa mai fie atat de posesiva, mai bine terminati si fiecare pe drumul lui.winking

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca doresti sa devii sclavul unei frumuseti fara suflet intelegator accepta-i chihitele, daca doresti liniste sufleteasca si libertate de miscare, renunta.

| neutrino a răspuns:

Sun-o atunci cand poti tu, nu tot timpul asa cum ar vrea ea, dar iubeste-o pe masura dorintelor ei!

| HustlerM a răspuns:

A, si crede ca vorbim prea putin, desi vorbim ore in sir, mai ales la telefon...

| Liaaax a răspuns:

Incearca sa ii explici ca si tu ai nevoie de intimitate si ca nu o inseli, ca o iubesti si ca nu poti sa o suni in fiecare ora. Dar incearca sa o suni destul de des sau macar sa iesiti de 3 ori pe saptamana happy