15 sau 20 de lei va puteau scoate din multe necazuri! Se numește PREZERVATIV! Dar ce sa faci... Biserica considera ca în România educația sexuala în scoli și licee CORUPE Tineretul!
Nu ramai insarcinata doar cand nu te protejezi. Nicio masura nu ofera 100% protectie si pot exista accidente. Dar da, de acord cu ce ai spus despre biserica
Punea 4 unul peste altul... iar dacă tot rămânea fata gravida cerea despăgubiri la Durex și pensie pentru copii pana la majorat! Masculu " jucător "!
Ii spui mamei. Daca dupa asta mai esti printre noi, mă anunti si iti zic si pasul urmator
Depinde de situatia in care te aflii. Ai dat prea putine informatii. Ala care te-a lasat gravida ce zice?! Ai job, iubitul tau are job? Parintii tai te pot ajuta? Daca recurgi la avort este posibil sa ai copilul pe constinta si este posibil sa nu mai poti face copii in viitor. Din felul in care ai pus intrebarea cred ca esti minora.
Nasti,semnat bebita secsologul, daca vrei am un cabinet de ginecologie il putem scoate impreuna pe haiduc
beausingurlamasamea întreabă: