Daca nu exista complicatii, nasterea naturala este mult mai buna, atat pentru mama cat si pentru copilas.
Bună.
Nașterea normală este cea mai sănătoasă dar dacă viața fătului sau a mamei sunt puse în pericol, se recurge la operația de cezariană.
Pa, pa.
Procesul fiziologic normal este întotdeauna mai bun decât procesul tehnologizat.
Eu prefer nasterea naturala, dupa cezariana corpul se curata mai greu ca dupa nastere naturala.
Depinde, daca nu sunt complicatii atunci e mai bine prin nastere normala, mai ales pentru o persoana care vrea sa aiba un corp perfect, ma refer la cicatricele care vor fi in urma cerarianei.
Este intr adevar mai dureros normal dar e mai bine, cel putin eu asa am sa o fac la timpul ei.
Majoritatea fetelor pe care le cunosc si au devenit unele dintre ele mamici, au ales cezariana si au spus ca nu le-a durut, cicraticile nu se mai vad si au stat 2-3 zile, in spital.
Cind totul merge ok, cea mai buna este nasterea normala, dar daca exista vreun dubiu cea mai buna devine cezariana.In concluzie cea mai buna alegere este un medic BUN!
Nu stiu, dar ce stiu sigur este ca e mai putin dureroasa decat nasterea normala
unsimplubaiat123 întreabă: