| dienutzza_5627 a întrebat:

Credeti ca am procedat bine?
Treaba sta asa : am fost cu un baiat 3 luni, iar i-am dat liber pentru ca nu prea ne inteleagam si cum eram noi impreuna sincer eu pur si simplu ma simteam totusi a nimanui, deci era cam aiurea toata treaba intre noi. Iar dupa ce i-am dat liber cu greu da m-am obisnuit cu gandul ca totusi il iubeam si nu era asa usor.Mai vorbeam noi cate putin dar mai mult odata a vorbit cu prietena mea cea mai buna si eu ii ziceam prietenei ce sa ii spuna ca sa scot din el totusi ce e adevaru, si a iesit ca tine la mine una alta, numai ca eu nu l-am inteles asa si el v-a trece mai departe daca asa am ales. Vorba ii ca el se lauda ca nu da a doua sansa, si cu intamplare el mi-a cerut ca sa o luam de la inceput si sa lasam trecutul. Iar cand ne-am intalnit chiar parea fericit ca ma vede dar nu am reusit sa discut cu el in legatura cu toata relatia pe care o vrea inapoi si ca acum si-a dat seama ca totusi nu e bine fara mine dar el tot trecea de subiect.
Intrebarea e ca : ce se poate intelege din tot comportamentu acesta al lui?
a mai fost cineva in asemenea situatie?
P. S. eu ma gandesc ca o doua sansa toata lumea merita iar daca tot nu merge si asa se mai poate ajunge la acelasi alegere de a fi despartiti
Multumesc!

1 răspuns:
| Andrei1496 a răspuns:

Din acest comportament se poate intelege ca el ar vrea o a doua sansa ca sa fie cu tine
se mai poate intelege ca el ar putea uita tot ce s-a intamplat intre voi 2