| Iulia8659 a întrebat:

credeti ca daca o sa sarut o persoana ( baiat) care m-a refuzat. o sa se supere pe mine? pentru ca astazi este ziua mea si el o sa vina si multi prieteni mi-au spus sa ma duc undeva numa cu el si sa il sarut. ce ziceti este bine?

Răspuns Câştigător
| alexandra_5507 a răspuns:

Incearca pentru ca inainte de toate, trebuie sa incercam ca sa nu ne para rau ca putea fi ceva si nu a fost pentru ca nu avem curaj.Suces ai incredere in tine si totu va fi bine.

5 răspunsuri:
| AnonymusALLgame a răspuns:

Ar putea sa te placa dupa aia dar s-ar putea sa se supere fa ce crezi nu te lua dupa alti sa nu dai dupa aceea vina pe iei. SUCCES

| dennnnnnisa a răspuns:

LA multi ani in primul rand>big grinbig grin< Azi e ziua ta trebuie sa fi ffffff fericita. nu iti prea bate capul cu el. Fi tu... Stralucitare sa vrea el sa te sarute. el trebuie sa aiba initiativa astabig grinbig hug t distreaza`te si incearca sa-l "hipnotizezi" smug prin dans. frumusete. imbracaminte.big hug LMa ink odata>big grin

| Pastiluţă a răspuns:

În primul rând : La multi ani! :* Este şi ziua mea.
Şi în al doilea rând. Fă ce simţi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani si din partea mea si multa sanatate fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca. Mai daca il saruti calumea poate se indragosteste de tine parerea mea

| Raul_7987 a răspuns:

Depinde de caracterul baiatului. Chiar daca nu ii comvine nu se supara pe tine altii s-ar putea sa se supere.