Daca nu vi s-a intamplat nimic pana acum probabil veti supravietui si mai departe.
E perfect normal, continuați. În orice relație sexul la început va fi mult mai pasional și practicat foarte des însă cu timpul vă veți obișnui unul cu altul și va mai scădea din poftă.
Bucură-te cât mai durează, eu îmi aduc cu drag aminte de primii ani de relație și de interminabilele partide de sex...
Asa-i sexul la inceput, cand va iubiti si va doriti, dar stai linistita ca nu se consuma nici cucul lui si nici pasarica ta, putand sa faceti sex, non stop, pana obositi.
Bună. Atâta timp cât vă simțiți în regulă și nu este ceva care să vă afecteze fizic nu văd unde ar fi problema. Doar dacă apare o problemă de natură fizică la un moment dat să vă faceți griji altfel nu aveți de ce. Pe de altă parte pare o relație bază prea mult pe asta, dar asta nu înseamnă că ar fi ceva greșit să faci sex de foarte multe ori zilnic pentru că și eu mi-aș dori la un moment dat o iubită în felul ăsta. Eu zic să fi atentă mai degrabă la cel fel de relație aveți și să ai grijă cum tratezi și cum ești tratată. Succes!
Iubiți-vă acum cat sunteți tineri ei puteți. Va veni o vreme cand ați vrea să faceți sex și nu va mai ajuta puterile sexuale.
Nu, rau e cand nu o sa se mai intample. E ceva natural, cu cat mai mult, cu atat mai bine. Bucurati-va unul de altul.
Nu mai vreti pe inca unul cu voi? o dau si eu bine. Unu intr-o gaura, celalalt in alta gaura? Se poarta! Sunt mult mai batran decat pafaristu' tau care nu mai asta stie sa faca.
Este foarte normal, sunteți norocoși pentru că sunteți pe aceiași lungime de undă, cât mai mult pentru că nu strica, din contră vă apropie și mai mult.
Buna. Nu e rau chiar deloc ma din contra e sanatate multa asta. Am trecut prin aceeasi situatie. Putem vorbi despre asta
Dacă tot va înțelegeți asa de bine, casatoriti_va altfel e pierdere de vreme, cineva va suferi și nu veți avea fericire pe termen lung.