Depinde de context. Cat nu pari disperat cand o faci (aici vorbesc si de fete si de baieti) e ok.
Este normal ca cel care simte nevoia sa vorbeasca cu persoana respectiva, sa il caute. Indiferent ca e fata sau baiat. Pur si simplu vrei sa vorbesti cu persoana respectiva? il / o suni sau ii dai mesaj. Mare greutate... orgoliu asta o sa ne omoare intr-o zi.
Nu este vorba de orgoliu neaparat... ma tem sa nu ma respinga + are clasa langa a mea si il vad in fiecare zi
Nu este vorba de orgoliu neaparat... ma tem sa nu ma respinga + are clasa langa a mea si il vad in fiecare zi
si daca te respinge, asta e, macar ai incercat, daca nu incerci pierzi din start
Care este reactia lui când il privesti, pastreaza contactul vizual? zambeste? Se uitã la tine mai mult de 2-3 sec...
Mai mult ne vedem in pauze, adica eu il vad, mai avem din cand in cand contact vizual, dar imi este rusine sa ma uit prea mult la el
Da-i un poke!
Adica? Sa ii dau un semn sau ceva?
Daa un wave sau poke le Facebook sau oriunde vrei sa ii scrii, nu ii scrie direct aratã prin alte metode e mai ok. Dacã te place o sa raspunda si iti scrie el.
Nu! Cred ca este normal sa lasi baiatul sa faca primul pas, altfel risti sa te refuze si sa te faci de rusine.
Exact la asta ma gandeam si eu... adica i-as putea scrie spre finalul anului scolar, deoarece acum termina clasa a 12a si nu o sa mai il vad prea mult... este un baiat rusinos, nu va face primul pas, plus ca nici eu nu sunt o stea sa se indragosteasca pe loc de mine. Sunt mai plina si colegii sai rad mereu de mine, dar el nu a spus niciodata nimic (cel putin ca sa il aud)
Da si chiar daca nu obisnuiesc sa fac asta daca admir o persoana foarte mult ii scriu.
Da si nu, Depinde de cazuri. Dacã nici macar nu te-a observat, nu ai vorbit in real life cu el. De ce i-ai scrie? O sa pari ciudatã, daca nici macar nu stii daca ii place macar putin de tine, chiar meritã oboseala?
Dar daca stii in interiorul tau ca el te place, da-i bataie poate nu a vrut sã-ti trimita mesaj, timp sau vorbeste cu altele, dracu stie ce face(
Pai, daca baiatul franeaza sau habar nu are ca fata respectiva il place, atunci da, nu vad care ar fi problema
anonim_4396 întreabă:
ady9003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: