anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.

Credeți că eu am o problemă psihică? MENTALĂ?

Am avut o discuție mai deschisa cu iubitul meu.

Și i-am zis că poate să se ducă la prostituate dacă vrea sau sa aiba o aventura de o noapte ca nu ma supăr happy

Mai pe scurt i-am zis ca poate sa o facă cu cine vrea sa ce vrea, când vrea!
Doar ca să îmi aducă banii acasă rolling on the floor

Uneori chiar ma rog de el sa se ducă la curve și nu se duce de a dracu ce e rolling on the floor.

Îl iubesc mult, sincer!
Ba chiar avem o relație foarte deschisa.
Însă nu ma deranjează faptul ca m-ar înșela, nu stiu de ce!

Eu una nu aș înșela!

Credeți ca am vreo problema? Adică mna.

El ma crede nebuna, zice ca altele vor un bărbat care sa nu le însele etc. Iar eu îl obligrolling on the floor

Știu ca sună ciudat, dar va zic sincer ca aș accepta asta.
Îl iubesc, ma iubește însă nu îmi e frica dacă l-aș pierde.

II zic asta numai atunci când îmi cere (sex) iar eu nu am chef în ziua aia și ii zic sa se ducă la alta rolling on the floor.

Și dacă ar face-o, mie sa îmi aducă banii acasă rolling on the floor)

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Esti norocoasa ca n-ai problema cu asta si el si mai norocos laughing si bine faci ca-i zici chestia asta, e ca o psihologie inversa pentru el, nu-i mai vine sa se duca s-o faca din moment ce ii dai cale libera. Bravo! Contrar celor care-s foarte posesive si geloase si asta le face partenerul doar sa vrea mai mult sa insele, aka fructul interzis

| f2ff2fl12f a răspuns (pentru Adry05):

Din contra, în momentul în care ii spui sa se ducă, are cale libera sa meargă când vrea el dacă vrea.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

"psihologie inversa"

Presupun ca functioneaza si invers laughing

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei cand o fata/femeie spune asta, isi doreste exact contrariul.
Sper sa nu fi fost chiar asa de prost(scuze!) sa faca asta.
Curios, ca te amuza chestia asta.
Cred ca il iubesti, precum ursul lantul.

| RoCkKiD a răspuns:

Nu vad problema.

| RAY a răspuns:

Esti imatura, copilaroasa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ești o soție ideală.
Ai o singură problemă.
Un bărbat (unii bărbați) de aceea se căsătoresc, ca să aibă sex la domiciliu la discreție, pe gratis.
Așa că problema dtale nu este că nu ai fi normală, ci că ești prea normală (părerea mea). Dar este și acesta un defect.

| Andreeush a răspuns:

Eu am impresia că nu știi ce înseamnă se iubești pe cineva.
Nu te respecți nici măcar un pic.
Îmi pare rău să zic asta dar ești nebună.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Intr-o zi o sa se duca, si sa vezi atunci boli venerice si cum o sa smiorcai pe aici. laughing Eu zic sa scapi de frica aia pentru ginecolog rapid.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru supadeceapa):

Folosesc protecțiewinking

| supadeceapa a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Nu te fereste de toate sad

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru supadeceapa):

Vom trai și vom afla rolling on the floor

| supadeceapa a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Rip in peace

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Singurul tau defect ii ca esti sincera, si spui pe fata ce gandesti.Mai toate is ca tine, numai ca nu recunosc din cauza la fite&rusine
"Doar ca să îmi aducă banii acasă " -asta conteaza hehe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil esti sarita de pe fix, de obicei nebunele sunt posesive cu iubitii lor, Ba chiar ii controleaza la fiecare miscare

| CarcotasulVesel a răspuns:

Problema cu inselatul nu e numai ca se incalca regulile de cuplu occidental, problema e si alta:

daca tu ii dai voie sa se culce cu alta, s-ar putea sa se indragosteasca de ea si sa te lase pe tine

mai ales ca am vazut un documentar cu feromonii la femei, cum ca exista si actioneaza cand faci sex si are ca efect faptul ca barbatul se indragosteste de femeie, acum sincer, nu stiu cat era stiinta (nu am auzit informatia asta decat o singura data in respectivul documentar) si cat e "politic corect" ca sa descurajeze adulterul si implicit sa protejeze familia

la islamisti asta nu se aplica, pentru ca atat timp cat nu e adulter, un barbat poate sa aiba si 180 de neveste daca il tine buzunarul si bojocii (am auzit unul, a murit la 80+ de ani si avea 180 de neveste... GEEZAZ)

| Gaby212 a răspuns:

Asta numai iubire nu e.

| DanyDav a răspuns:

Nu nu cred ca ai nici o problema, doar ca esti mai deschisa la minte decat multi de pe aici, si eu sunt baiat si gandesc la fel ca tine, in principiu cred ca nici eu nu as fi gelos pe niste aventuri, dar cu o contditie! Sa nu amestece dragostea cu sexul.
Ar trebui sa te respecte si aprecieze mai mult pentru asta si chiar sa te inteleaga la fel daca tu ai avea aceleasi nevoi. Personal din cate am citit despre relatii si am discutat cu oameni cu capul pe umeri si experimentati, am ajuns la concluzia ca gelozia este o boala psihica.

| f2ff2fl12f a răspuns:

"îl iubesc dar nu îmi este frica dacă îl pierd" tu știi măcar ce înseamnă cuvântul "iubire"? Nu cred.
Cum naiba sa ii spui sa se ducă la curve laughing asta e iubire? "sa se ducă doar sa aducă bani acasă" preferi sa se ducă la curve mai bine, pe când se poate duce la munca ca toți ceilalți? Și în caz ca nu știai, când te duci la curve, plătești, nu te plătește. La tine nu e nicio iubire. Ma gândesc dacă întrebarea e la mișto sau e una serioasa. Nu de alta, dar unele fete și-ar lasă iubitul sa făca ce vrea, doar sa primească bani de la iubit și ea sa stea pe canapea, neavând nicio treaba cu iubitul, doar cu banii. Și nu, nu ai probleme, dar nu e normal sa gândești asa. "îl iubesc dar nu îmi e frica dacă îl pierd" "sa se ducă doar sa aducă bani acasă" ce iubire e asta? Dacă îl lași sa se ducă la curve, sa știi ca pierde bani, nu aduce nimic. Eu nu înțeleg de ce mai sta cu tine, ca abia aștepți banii lui laughing sau nu te-ai referit în acel sens, însă te-ai referit ca se poate *** cu alta, dar ție doar sa îți aducă bani. Ceea ce tot aia înseamnă, asta nu e iubire.

| Mkeynes a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

Mi e mi-a spus iubita ca pot sa ma duc sa fac sex cu cine vreau doar pentru ca ea. Nu poate sa imi oferemult
Am zis esti nebuna? si i am zis in gluma ca am inselat-o si ce fata a facut laughing))

| f2ff2fl12f a răspuns (pentru Mkeynes):

A făcut sex cu tine, a luat-o în gluma sau a luat-o în serios? Dacă a luat-o în serios, îmi pare rău, dar nu te iubește.

| Plato a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

I-auzi! Chiar as adora sa imi spui ce inseamna iubirea.

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

Mai înțeles greșit, îmi pare rău

| QElenaBoghiu a răspuns (pentru f2ff2fl12f):

Tu ești singura persoana care nu a înțeles ce am scris din restul oamenilor care au scris rolling on the floor

Eu cred a ești prea posesiv pe o relație, etc

| f2ff2fl12f a răspuns (pentru QElenaBoghiu):

Îmi pare rău, nu am citit cu atenție tot ce ai scris aici. Am citit doar părțile "rele" ce mi-au sărit în ochi. Ai răspunsuri mai jos, îmi cer scuze.