Dragostea nu are varsta! Asa cum iubim si la 80 de ani, putem iubi si la 14 ani,dar la acesti frumosi ani,se poate confunda atractia fizica cu dragostea, caci in aceasta perioada hormonii zburda saracii de ei, trebuie sa te analizezi bine si sa vezi: e dragoste sau nu? Succes!
Da are varsta? ce parerea ai avea daca vezi pe strada un cuplu format dintr-o faata de 15 ani si unu de 40
Ma refeream daca poti iubi la varsta de 14 ani sau e o varsta prea fragedaaa:*
Ooo poti iubi si poti face si sex daca ciripeste pasarica
Da doar ca cine face asta la 14 ani e putin cam curva/r nu? Bine nu cred ca prietena mea a facut astami-ar fi zis
14 ani, este o iubire specifica varstei.Nu implica prea multe, doar abureli si pierdere de timp.
Cand te ti de mana cu cineva si va pupati pe o banca in parc asta nu este iubire.
Buna!
Da,este normal inca de la 2-3 ani iubim si iubim foarte mult,ne iubim parintii, prietenii, persoanele care ne sunt alaturi si care la randul lor ne iubesc si ei.Viata este plina de iubire si se afla pretutindeni.
Daca tu te referi la cealalta iubire,si anume dragostea aceea nebuna din timpul adolescentei ei bine este un pic mai diferita, ai fluturi in stomacel se manifesta chiar mai puternic, prin ea traiesti prin ea te simti minunat.
Sunt oameni de exemplu cupluri care poate diferenta dintre ei sa fie si de 20-30 de ani, unde dragoste e ce altceva in afara de intelegere iti mai trebuie?
Asa ca de ce nu poti iubii si la 14 ani? Sigur ca poti doar ca dragostea aceasta adolescentina este trecatoare,vine pleaca,plangi,razi,esti fericita, trista dupa o astfel de dragoste, vin altele si tot asa pana o sa iti gasesti adevarata ta dragoste.
Cam astea inseamna iubirea pentru mine.
Sper ca ti-am putut fii de folos multa sanatate iti doresc.
Da,dar daca dragostea asta de adolescenti la doar 14 ani dureaza deja de cativa ani?)cazu unei preram curioasa oare chiar tine atat de mult la baiatu ala
Da de ce nu?
Tu iti iubesti familia nu?
In cazul prietenei tale a "lovit-o"mai repede dragostea adolescentina, nu iti fa griji o sa ai parte si tu de ea mai tarziu si ai sa vezi um e sa tii atat de mult la cineva.
Eu ma refeream la iubirea dintre 2 pers de sex opus
Pai normal ca da, la varsta asta te maturizezi, si cand iti place de cineva simti ca e diferit de cum simteai acum 2 ani sa zicem Deci nu, iubirea nu are varsta sa zicem...XD
Si eu am 14 ani si iubesc enorm, dar nu in totdeauna poti iubi poate fi o obisnuinta o atragere.
Da, da poti iubi sfatul meu
Ai grija sa nu te inseli :*