| Mihaiii a întrebat:

Credeti ca la 12-13 ani doi copii care spun ei ca sunt impreuna, chiar se iubesc? adica poti avea o relatie stabila la varsta asta?

Răspuns Câştigător
| cristina96 a răspuns:

Eu zic ca se poate. O relatie stabila pot avea atata timp cat se respecta, nu se mint, si nu umbla fiecare cu inca 7 persoane. Cunosc multe cupluri de 12-13, 13-14 ani care se iubesc si sunt impreuna de luni bune sau chiar ani. Deci...

11 răspunsuri:
| bluesky a răspuns:

Nu

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Nu.copii de varsta asta nu stiu ce este dragostea adevarata. O relatie la ei dureaza maxim cateva saptamani.sau pot fi si cateva zilehee hee. spun ca se iubesc. dar de fapt ei doar se plac.si atata tot. Mai au pana sa ajunga la dragoste adevarata.winking

| sorin a răspuns:

Nu cred.

| betty17 a răspuns:

Nu cred...la 12 ani poti simti dragoste fata de o sora, un frate, parinti sau un bun prieten

succes

| shalimar a răspuns:

Sora mea s-a indragostit de cumnatul meu la 13 ani.Tre sa recunosc totusi ca el avea 15 ani. Dar iata ca sora mea face 21 de ani si inca mai sunt impreuna.Au si un baietel de un an.Si sunt fericiti impreuna, de nedespartit si se sustin reciproc.Adica cine se gandeste la sora mea, se gandeste automat la cumnatul meu si viceversa.Sunt unul din acele cupluri care impreuna sunt o persoana, se completeaza unul pe celalalt.Mai glumeste cumnatul meu cand ii spune ca:te-am luat de la sanul lui mama-ta si te-am crescut pana la varsta asta, si tu ma injuri? Deci se poate, dar foarteeee rar.

| alecs871 a răspuns:

Da happy, normal, am citit mai devreme o intrebare ca cica ea are 9 ani si iubeste pe un baiat, il adora. Deci pe la 12-13 ani, cum sunt acesti protagonisti, ar trebui sa se casatoreasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este posibil...si eu cunosc multi copii de 12-13 ani la fel, se iubsc mult si au o relatie deja de lunga durata.

| Sorin_8158 a răspuns:

laughingDoamne ce ati patit copii, normal ca nu!

| danyel_1802 a răspuns:

Cum sa nu se poata?
Cunosc un cuplu in care baiatul are acum 23 ani, iar fata 21 ani
Ei au fost impreuna de acum 10 ani, adica 13 respectiv 11 ani, si mai am colege care sunt impreuna de ani buna cu un baiat, chiar daca au 13-14 ani big grin

| b3crazy a răspuns:

Eu zic ca da... adica eu ador un baiat cu 6 luni mai mare ca mine, si de la 12 ani suntem impreuna, (acum am 13 si el 14) si pana acum 2 luni nici nu ne'am sarutat... doar ne tineam de mana si in bratze, si ne iubim fff mult big grin

| dolcetzika a răspuns:

Da se poate. uite un exemplu.eu si prietenul meu suntem impreuna de aproape 2 ani.si eu aveam doar 12 ani. el 14.ne iubim extrem de mult.si kulmea e ca. nem cunoscut pe mess.deci orike este posibilwinkingwinking