| smileeveryday97 a întrebat:

Credeti ca noi incetam cu adevarat sa iubim o persoana cand intalnim pe altcineva sau pur si simplu intervin alte sentimente pentru o persoana noua(iubind ambele persoane dar in mod diferit)?

11 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

E prietenul iubitului tau?

| iubesc a răspuns:

Nu poti iubi doua persoane de sex opus in acelasi timp, poate iubesti pe cineva iar pe celalalt doar il placi.

| Exilee a răspuns (pentru iubesc):

"Nu poti iubi doua persoane de sex opus in acelasi timp"
Daca oluam pe acest rationament, inseamna ca tu iubesti numai persoana care impartaseste aceleasi sentimente cu tine. E fals ceea ce spui.
Poti sa iubesti pe orisicine, a acesta este numitorul comun al fiecarui om. Singura diferenta este ca exista atractie in cazul indragostitilor.

| iubesc a răspuns (pentru Exilee):

Nu e deloc fals, e doar parerea mea.

Da, inteleg ceea ce vrei tu sa spui, doar ca... nu prea ai ales o "asezare" convenabila a cuvintelor happy

| iubesc a răspuns (pentru Exilee):

Si de asta nu poti dormi tu la noapte? spun ce vreau, cand vreau si cum vreau.

Si eu (te) iubesc

| RAY a răspuns:

Nu cred asta, cand iubesti, iubesti o singura persoana, din pacate in ziua de azi numa iubire numai este cea ce spui tu este placere nu iubire

| Danysan a răspuns:

Pe una o iubesti pe alta o placi -nu poti sa iubesti doua in acelasi timp-Dar o persoana placuta se poate transforma si intr-o persoana iubita.

| Ichnat a răspuns:

Ce filozofii vrei sa scot din tastatura asta?

Iubirea e trecatoare... daca nu exista lanturi care sa-i zica "nu pleca" happy

| Kattth a răspuns:

"Daca iubesti doua persoane alege-o pe a doua, daca o iubeai suficient pe prima nu exista a doua." Este mult adevar in chestia asta, parerea mea este ca ai incetat sa iubesti persoana cu care esti in momentul in care a doua si-a facut aparitia in viata ta.