Da o idee foarte reusita si asta depinde doar de cat de romantic este prietenul tau!
Eu crede-am ca doar fetele primin in dar surprize de astea!
Sunte-ti popnari? sau daca esti o "ea", nu prea e buna ideea, el ar trebui sa iti ofere asta, si nu te mai stresa atata de ziua indragostitilor! el ar trebui sa se streseze
Si eu m-am gandit sa-i fac asta iubitului meu dar nu prea am timp si vine tarziu de la munca cand eu deja dorm.
Cred ca ar fi impresionat mai ales daca seara s-ar termina cu ceva dragoste
Petale de trandarifi rosii, lumarele micute pe care sa le aprinzi cand stingeti lumina, parfum de camera, imbracate sexy. Cam asa as vrea eu sa fac
Super. daca as fi baiat mi-ar placea, dar ar fi mai frumos de la baiat sa faca asa ceva. !
Pa, Pa!
Distractie placuta!
Daca si el e genu mai romantic care sa aprecieze petale de trandafiri si chestii din astea atunci da-i inainte...
Ideea nu este rea, este chiar inventiva si ingenioasa parerea mea este ca ar merge de ziua indragostitilor, iti urez succes.
Pai depinde de felul lui de-a fi, daca este un romantic si adora lucrurile de genul asta este o idee buna, dar daca este un tip care uraste lucrurile de genul asta este o idee proasta.
Da, ar fi interesant . Si mi se pare foarte romantic . Parerea mea e sa incerci
Succes .
Multumesc, chiar o sa incerc