Ai dreptate dar grija: acea indragosteala poate fi falsa zice ca te iubeste dar sta de pomana sa te aiba in pat la ocazie.
Poate sa iti placa de el chiar din prima secunda dar sa te indragostesti nu are cum. sau poate e dragoste la prima vedere.
Ba da, te poti indragosti de cum vezi acea persoana. ( dragoste la prima vedere).
Sa te indragostesti de cineva intr-o saptamana se poate. daca. :
Toata saptamana baiatul sta cu fata si ii place trasaturile cat si putin din caracter, atat cat il vede si isi da seama.
Nu se poate insa ca intr-o saptamana sa spuna " te iubesc"
Sa placi pe cineva e una- sa iubesti e alta e ceva mult mai complex.care implik o perioada de timp nedetrminata.perioada in care baiatul cunoaste pe de`a intregul caracterul fetei, iar cunoscandu`l nu are ce sa-i reproseze.ii place tot.ce face.cum reactioneaza.simte ca il completeaza.
Poti place pe cineva si sa te indragostesti de apucaturile lui din momentul in care`l vezi cum se manifesta
ti-am zis insa.atentie.e diferenta mare.
se poate ca indragostitul ala sa fie trecator`. daca nu descopera in tine ceva mult mai complexxxx.
Funda? dupa parerea mea sa te indragostesti e usor. sa iubesti e mai greu
Exista situatia cand vezi pe cineva si iti cade cu TRONC,te gandesti tot timpul la el, simti fluturasi in stomac de cate ori esti in prezenta lui sau ii auzi vocea, este un sentiment suuuper fain si merita sa il intalnesti macar 1 data in viata.asta este sinonimul DRAGOSTEI LA PRIMA VEDERE(eu am trecut prin asta, recomand)
Mai.depinde. . Daca e baiatul potrivit de ce nu? Sau daca e baiatul pe care-l placi de o luna si el nu te-a bagat in seama pana acum, da cred ca se poate sa te ingragostesti intr-o saptamana.De ce nu?
Sa te indragostesti poti si din prima secunda cand il vezi.sa ajungi sa il iubesti dureaza mai mult...
De love at first sight(dragoste la prima vedere) ai auzit?
de ce nu crezi ca e posibil intr-o saptamana?!
Sunt adolescenta, traiesc in lumea mea, pot sa ma indragostesc de 5 ori pezi de persoane diferite.
Da poti. Atata timp cat baiatul te atrage. Mie mi s-a intamplat si acum sunt cu el si sunt foarte fericita.