I de mare folos przervativul dar se poate rupe sau stiu eu tias recomana sa iei anticonceptionale, pastila de a doua zi ca sa nu te trezesti cu ceva surprize si daca ti-am fost de ajutor nu uita de funda
Este cea mai buna metoda, neegalata de nimic si nesuplimentata de nimic. Deci este aboslut suficient, orice ai face, nu poti sa-i cresti siguranta. Dar nu este o metoda 100% sigura (nu exista asa ceva), asa ca daca iti incepi viata sexuala trebuie sa accepti ca va exista mereu un risc de sarcina.
Prezervativul este cea mai sigura metoda de contraceptie, dar nu exista nimic 100% sigur. Recomandabil ar fi sa iti incepi viata sexuala atunci cand poti sa-ti asumi si acel 0. 000x% risc de sarcina, oricat de mic, si cand te vei considera in stare sa iubesti un "mic accident".
Daca este de calitate si e folosit corespunzator prezervativul este cea mai sigura metoda contraceptiva.
Eu cred ca e destula! eu personal nu am folosit niciodata prezervativ si nu am avut probleme!(nu am cauzat probleme)
Prezervativul protejeaza 98-99%.
Riscul de 1 % este dat din ruperea acestuia, alunecarea lui.
DA..NORMAL CA ESTI O METODA CONTRACEPTIVA PENTRU A PREVENII O SARCINA.
Foloseste durex-extra safe..asta l-am folosit si eu prima data deoarece este mai gros sa fi sigura.Si sa fi si mai sigura pune-ti prietenul sa-l imfle sa vada daca nu cumva e spart.
Daca exista riscul ca prezervativul sa fie rupt/spart foloseste pilula de a 2 a zi, pentru a sta linistita.Stiu cum te simti, ai o teama sa nu faci vreo greseala care sa-ti schimbe viata.
Protejeaza-te.