| Loryoficial a întrebat:

credeti ca prietenii cei mai buni [fata & baiat] pot devenii :X un cuplu! stiu ca in majoritatea cazurilor nu iasa bine cand cei 2 sunt foarte buni prieteni si unul dintre ei spune celuilat ce simte. oricum eu sunt in aceasta situatzie, este vorba de colega mea de clasa, colega mea de banca! deja ne-au intrebat vreo 3 persoane daca suntem impreuna! Mi-e imi place de ea! dar nu stiu cum as face sa afle si ea acest lucru, problema este ca anul trecut mi-a placut tot de o colega de clasa si dupa ce i-am spus ne-am certat, si dupa acea faza mi-e frica sa nu se intample din nou, si acum nu vreau sa pierd aceasta stransa prietenie! ce semne sa-i dau sa ii arat ca imi place de ea? cel mai bun raspuns primeste fundita si primeste si un cont pe the-file.ro deci lasati emailu dupa ce ati raspuns, sigur va fi un castigator norocoswinking

Răspuns Câştigător
| Mariaa a răspuns:

Daca stai in banca cu ea, la o ora mai plictisitore, ia. o de manahappy
daca te ia si ea de mana, inseamna ca e ceva...incearca sa ii pui mana pe picior.
vezi ce face...
daca nu te respinge, in pauza intreab. o daca te place, pentru ca tu tii foarte mult la ea. roag. o sa nu se supere daca nu te accepta ca iubit.
succes!
tine.ma la curent happy

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai la activ o relație care s-a pierdut ceea ce spune despre tine că ai un pic de experiență și să nu mai faci acele greșeli din relația trecută!
Fii tu însuți.
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Daca sunteti prieteni, nu are de ce sa se supere. O sa te inteleaga! Spune-i-o direct, fara oculisuri, fara ascunzisuri! Daca nu te place asta e, te prefaci ca nu s-a intamplat nimic.

| Mariaa a răspuns:

Multumesc pentru funda happy

| G3orgiAnA a răspuns:

Deci tot ce trebuie sa faci este sa fi sincer si sa ii spui din tot sufletul ce simti, daca spui ca sunteti prieteni foarte buni nu o sa se supere, daca vrei sa afli daca si este place pune un goleg sau o colega sau un alt prieten sa o intrebe da te place ( ma rog asta nu functioneaza in todeauna big grin) dar cel mai bine este sa fi sincer si sa ii spui ce simti >
Sper ca te-am ajutat pupici:*tongue.