| Ionnella1994 a întrebat:

Credeți ca un bărbat care a fost violent in trecut, care acum spune ca este conștient ca ceea ce a facut nu este deloc ok si ca nu ar mai face asa ceva, se poate schimba? Sau la prima cearta iti da un pumn in fata?

10 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

In general agresivitatea in trecut prezice ca va mai exista in viitor. Poate nu la fel de des, poate nu cu aceiasi intensitate dar se va mai intampla. Daca esti dispusa sa mai iei o palma din cand in cand iti mai poti da o sansa.

Faza cu "nu mai fac" e veche ca lumea.

| sierra1 a răspuns:

Acordă-i o șansă și apoi condamni

| Emilian65 a răspuns:

Daca a fost violent(gelos) inainte nu se poate schimba niciodata.

| Andreeush a răspuns:

Unii se schimba altii nu.
Insa oricine merita o a doua sansa.

| Frank51 a răspuns:

Un om nu se schimba asa usor. Oamenii de genul cred ca sunt cei mai destepti de pe planeta, cei mai harnici, cei mai buni. Nu accepta critica si dau vina pe altii. Atunci cand spun ca se vor schimba de fapt se mint pe ei singuri, adevarul este ca sunt disperati si nu mai stiu ce sa faca. Un barbat adevarat nu face tampenii din astea, eu ii numesc pepe lepe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doar un pumn si un picior daca ai noroc.

| Șurubelniță a răspuns:

Personal am auzit destule cazuri de genul ăsta în care individul era conștient că este violent însă nu se schimba în ciuda lamentărilor sale că o va face, că va încerca să o facă și alte minciuni de genul ăsta.
Dar nu poți știi niciodată dacă nu încerci. Dacă ești interesată de un astfel de individ ar trebui să-l părăsești la prima abatere.

| litere123 a răspuns:

Orice om se poate schimba, fie că e alcoolic, violent, neastâmpărat, timid etc.Schimbarea aceasta vine din interiorul respectivului, la care contribuie el.Se poate schimba, poate face mari realizări, dar la prima cearta trebuie să învețe să se controleze, astfel următoarele conflicte vor fi depășite mai ușor.Trebuie doar puțină încredere și control.

| Misteryy a răspuns:

Buna, Ionela sa fim constienti este primul pas spre schimbare, depinde care sunt motivele, si problemele pentru care el face asta, insa eu sunt rezervat, asemenea barbati de fapt sufera in interior, nici ei nu prea mai stiu cat de barbati sunt, de obicei sunt toxici pentru relatii d-asta si sufera...
Sfatul meu este sa fii logica, rationala si nu emotionala si sa te pacalesti singura altfel vei fii prinsa intre ciocan si nicovala.

| SergiuAndrey95 a răspuns:

Nu se schimbă. Am trecut prin asta. Sunt doar minciuni și doar tu ai de suferit după. Te sfătuiesc să termini această relație cât mai curând.