anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că un bărbat de 35 ar putea fi interesat de o fată care are în jur de 19-22? Mă refer pentru o relație serioasă, pe toată viața. Vă rog să îmi spuneți parerile voastre, dacă aveți cunoștințe în situații similare cu atât mai bine. happy

40 răspunsuri:
| Endoryus a răspuns (pentru Annabella9719):

Lasa ca esti tu mai matura ca aia de varsta ta. la fiecare 2 intrebari dai in depresie sau alta chestie la fel de penibila si "matura".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 35 de ani trebuie sa fii un tip lipsit de ocupatie ca sa mai profiti si sa te joci cu o copila, deci clar ar putea fi interesat de ceva serios. Cunosc o tipa intr-o relatie asemanatoare, ea 22 el 38, omul e mort dupa ea si nu ii e sugar daddy sau ceva. Dar si tipa e foarte matura.

Problema fetelor din ziua de azi e ca TOATE se cred mai mature decat sunt de fapt si din cauza lipsei experientei nu vad semnele care arata intentiile adevarate ale unei persoane laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ngllllll):

Cand el avea 20 de ani ea avea 5 ani, deci e pedofil.

Cea mai mare tampenie pe care am citit-o laughing. O cunostea pe atunci si era atras de ea?

| ngllllll a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asa sunt raspunsurile aici, logice, strict rationale, matematice, cu integrale si derivate. De parca dragostea e in creier. Stiu un caz cand un tip a indragit o fata cu 10 ani mai mica. A asteptat-o sa creasca si s-au casatorit. Daca ar mai citi si oamenii astia ceva, un Bronte, Austen, Dickens, Shakespeare.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Hai ca ai dat-o cu bata in balta cu pedofilia: relatia cu o femeie de 19-22 de ani e pedofilie? Pana acum 50-60 de ani fetele care se maritau dupa 18 ani erau considerate fete batrane si nu se mai considera pedofilie.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Da, la 35 de ani sunt barbati care par mai tineri. La 35 de ani barbatii sunt in flarea varstei sexuale. Urmeaza apoi declinul si cand i se spune de nevasta: mai barbate, vezi ca actul sexual se face cu... (penisul), el ii raspunde: daaa, daaa, mi-aduc aminte.
Dar sunt si femei care spun ca procedeaza ca in agricultura in comunismului: unde nu poate taranul vin armata si studentii.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Nu cred că te-a dus capul să te gândești că lui îi plac copii și una de 19 ani nu este mai matură față de una de 17 ani. Abia termină liceul la vârsta asta și visează la prințul de pe cal alb. Ai văzut eu că am scris că este pedofil deoarece ea are 19 ani? Marș!

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Idiotenii!

| Annabella9719 a răspuns (pentru Elena9328):

Draga mea, si eu mi-am spus punctul meu de vedere.Nu pot tacea cand citesc asa ceva! Nu ti-am zis nimic cu rautate!

| Elena9328 a răspuns (pentru Annabella9719):

Da cine te-a pus sa l citești?laughing)