Nu poti sa te indragostesti de o persoana doar pentru ca o vezi o data.
Persoanele care "s-au indragostit la prima vedere" mai intai s-au placut, si dupa ce s-au cunoscut mai bine s-au indragostit cu-adevarat.
Eu cred si chiar mi s-a intamplat Vrei sa stii cat a durat? Ei bine cam 2 ani.
Da, putem sa zicem si acest lucru, dar totusi ii poti observa persoanei primele gesturi (nu neaparat de fatada) si iti faci o prima impresie.
Dureaza o vreme, dar o sa ai de suferit, mai bine sa te indragostesti pe parcurs decat sa fie o dragoste oarba
Prima oara mi-a trezit interesul apoi dupa vreo 2 zile cand am mai inceput sa-l cunosc m-am indragostit si si acum sunt in aceeasi stare ca acum 2 luni deci nu pot sa zic ca e chiar dragoste la prima vedere doar ca e o atractie. dar cred ca exita
Da, cred.
Cat a durat? Crezi ca atunci cand iubesti, timpul are aceeasi unitate de masura?
Da chiar cred in dragoste sau cel putin simpatie la prima vedere. Acum ceva timp am intalnit un un tip la mine in grup si chiar din seara aceea s-a vazut atractia dintre noi. Si dupa cateva zile m-a chemat el afara...si din pacate ploua si am stat la o scara de bloc si am dansat vals in ploaie si atunci m-a sarutat. Si atunci am ajuns la concluzia ca exista asa ceva. Pana nu simti tu nu ai cum sa iti dai clar seama...Dar e cea mai misto senzatie cand vezi pe cineva si simti ca deja il sti de ani buni, si comunicati doar din priviri desi abia v-ati vazut.
Eu cred in simpatie la prima vedere. mi s-a intamplat odata, dar a durat numai vreo 2-3 zile
cuore întreabă:
George0197 întreabă: