Da.Am fost si eu implicata
Pai Eu am fost in mai multe relatii pe net. cea mai lunga a tinut de 9 luni...si sunt mandra
cea mai scurta a tinut 3 luni
Da am auzit ca unii critika. dar multi isi fac prieteni de la 11-12 ani mai intai pe net. apoi pe la 14-15 in viata reala
Nu e asa o mare rusine. s`au eu nu inteleg cei care critika faptul asta dc fac asta? cred ca sunt mai tari?. Eu Nu critic pe nimeni,,. eu cred in relatiile pe net. dar trebuie sa fiti atenti.ca uneori partenerii mai "inseala" sa spunem asa.deci trebuie sa fim atenti.mai ales noi fetele
Sper ca te-am putut ajuta. Pupici
Nu merita pe net. Ori in realitate ori nimic.Merita pe net daca sunteti in acelasi oras si poate aveti noroc sa va intalniti
Poi. da eu chiar cred in relatiile pe net
In cazul meu totul a inceput acum 2 ani cand eram pe id-ul fratelui meu sh un prieten de`al lui a vrt sa vbeasca cu fratimio, eu fiind la pc am vb putin cu baiatul respectiv, dupa care mi-a cerut id-ul. Si de acolo a pormit tottuuull . am vbit aproximativ 2 luni pe mess dupa care involuntar ne-am intalnit pe strada. am continuat sa vbim pe mess el mereu insistand sa stau cu el...cam dupa un an, cand deja il cunosteam in esenta si nu in aparenta, dupa zile sh nopti intregi in care pirdeam timpulll aman2 pe net am acceptat sa fiu cu el ... dar acum numai suntem impreuna datorita faptului ca eu sunt proasta sh ma iau dupa lume. whatever. tin sa te anunt ca sh acum am o relatie extreeemmm de buna cu el, vbim absoltu oriceee ma sprijina sh ma ajuta si sunt extreeem de fericita ca l-am cunoscut
Deci cam asta e povestea mea
Pai eu sunt cu un baiat care e din bucuresti si eu din baia mare e ceva distanta dar tinem legatura si la telefon si pe mess nu e problema deci eu zic ca e frumos so tii si la distanta...nu crede in orice poveste sau proverb
Andreea333333 întreabă: