Ceau.
Nu fa nimic din ce nu vrei.
Si nu prea crede ce scrie din taste. In spatele monitorului poate fi orice.
Iar el, imi pare ca se cam grabeste cu intalnirile.
Mai tine-l in studiu un pic. Vorbeste la telefon cu el inainte de a va intalni.
Te-am tzucat si ai grija, ca-s multi obsedati pe lume.
Spune-i si lui ca nu esti pregatita inca pentru o intalnire. Vorbeste cu el, comunica si spune-i ca ai fost intr-o relatie si inca nu te-ai vindecat. Deocamdata vrei sa ramaneti prieteni. Spune-i ca speri ca va intelege si ca nu vrei sa se schimbe nimic, si ca poate in timp, va veti si intalni. Spune-i ca nu vrei sa grabesti nimic, si daca e sa fie ceva, va fi la un moment dat, cand este timpul potrivit. E foarte bine ca tu nu te grabesti. Apreciez asta.
Ca sa incerci, nu inseamna ca vei pierde nimic.te intalnesti cu el la un suc, niste schimburi de vorbe.clar este ca acest baiat te place de aceia a facut acest pas.
Du-te la aceasta intalnire cu el, cred ca a venit momentul in care sa pui punct fostului prieten, intorci pagina si sa vezi ca intr-adevar merita-i mai mult!
Incearca, te vezi cu el, daca inima iti spune sa va mai intalniti o mai faci, daca nu nimeni nu te va obliga sa stai linga un baiat fara sa ai acea placere de a sta cu el.la fel cum stim ca nu toate femeile sunt la fel, nici barbatii nu sunt la fel.deci nu inteleg de ce dai inapoi!
Eu zic: 1. sa nu iesi cu el in oras acum, lasa sa mai astepte si afla informatii despre el, 2. fostul nu il vei uita niciodata dar poti incerca sa nu te mai gandesti la el ca mai tare te deprima
Pe baiatul acela cu, care ai fost 11 luni, nu-l poti uita usor! Daca inca nu esti lamurita, spune-i sa mai astepte putin, apoi cand vei fi pregatita, va veti intalnii