Iti ceri scuze, ii spui ca iti pare rau ca o iubesti si poate e cazul sa ii amintesti ca si ea era sa te insele.
Ii spui verde`n fata la "aventura" ta ca gata, s`a terminat. pana la urma asta a vrut ea sa fie doar a doua persoana, doar o amanta.
spune-i ca tu iti iubesti pritena, si asta nu se va putea schimba...
si in legatura cu prietena ta, atata timp cat a fost doar o aventura, nu are de ce sa afle. pana la urma "ce nu stie, nu o afecteaza"... daca as fii eu in locul ei, si as afla, m`as gandi ca si eu am gresit odata, si ca tu ai fost cel care m`a iertat. asa ca mai mult ca sigur te-as ierta si eu.
ramane la alegerea ta daca ii vei spune sau nu.
dar, pune punct aventurii, daca intr-adevar iti iubesti prietena.
PS: te admir sincer pentru faptul` ca desi ti-ai inselat prietena, regreti. alti poate iti inseala prietena in fiecare zi.
respect pentru asta. si ai grija data viitoare, nu te mai lasa ispitit...
multa multa bafta:*:*. te-am pupat:*
Nu stiu cum ar putea sa te provoace daca te gindesti ca ai o iubita la care tii. Incearca sa fugi de aventura aceasta, nu te mai vedea cu fata aceea, cauta toate de cite ai nevoie in prietena ta, vei vedea ca le are, de aia o iubesti, si uita de aceasta aventura
Tu si cu iubitata nu aveti nci o trebuie unul cu celalalt daca va inselati, mai bine ar fi sa va despartiti
Daca va inselati unul pe altul de ce mai sunteti impreuna?
Cati ani aveti?
E naspa raw. Incearca sa ii dai mai multa atentie iubitei tale iar pe cealalta incearca sa o eviti se va plictisi pana la urma sa se tina dupa tine daca nu ii vei da atentie. Good luck! >; d
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: