| diana2008d a întrebat:

cu doua zile inainte sa imi vina CM am avut mancarimi la baza vaginului, acum ca de obicei mai folosesc tampoane interne, iar acum nu le suport aci ma doare, de obicei erau foarte bune, din ce cauza oare? prietenul meu a vrut aseara sa facem dragoste, dar el stia ca sunt... si mi-a acceptat problema, mi-a facut si masaj la burtica, cum sa-i explic lui despre menstruatie, el crede ca sangerez putin, dar acum sun in a doua zi de CM si ma doare burta, am CM abundent

5 răspunsuri:
| Azre a răspuns:

O infecție cel mai probabil, fie candidoză care provoacă mâncărime la exterior, usturime spre interior, fie altă infecție de altă natură. După ciclu du-te la medic.

| mona a răspuns:

Cred ca ai infectie[ai simptomele unei infectii]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa consulti un medic, dupa perioada, pentru a evita eventuale neplaceri, atat pentru tine cat si pentru prietenul tau, pe mai tarziu.Mult noroc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil ai o infectie genitala. Imediat dupa menstra du-te la ginecologul tau. Pana atunci nu face sex fiindca iti poti infecta si partenerul.

| briosicabriosel a răspuns:

Arfi bine sa iti faci un control ginecologic dupa treminare cm, pentru ca este posibil sa ai o infectie, durerea de burta este normala si sangerarea abundenta si eu patesc la fel, dar cu mancarimea nu stiu ce sa zic, sper ca raspunsul meu sa te fi ajutat. toate cele bune