| izabelaaa21 a întrebat:

cu fostul meu iubit pot sa spun ca am avut o viata sexuala destul de buna,le-am incercat pe toate si am trait fiecare moment ca fiind ultimul(mai putin ultimul,in fine). Problema e alta,de curand mi-am facut alt prieten cu care din pacate m-am culcat cu el prea repede cred eu,dar ma facea curioasa cand povestea ca lui ii place sa isi aminteasca fiecare relatie traita la maxim,mai exact partidele de sex,cand povestea de cate una ca cica "il lucra" bine si multe altele care ma facea sa cred ca e foarte bun la pat.Dar acu dupa ce am facut sex,mi se pare ca nu prea e bun,adica ii place sa "muncesc" doar eu,si asta nu ma face sa ma simt bine intr-o partida de sex, mai rau ma face sa suspin dupa fostul si dupa tot ce faceam chiar daca inainte sa fiu cu actualul nu ma mai gandeam.Oare sa am o fustrare in actuala relatie? Sa pun punct si sa merg mai departe? nu vreau jigniri pentru faptul ca am vorbit deschis. funda

Răspuns Câştigător
| Camelia_Irimia_1993 a răspuns:

Da cel mai bine sora mea pune capat si anccearca sa te anpaci cu primul tau iubit fal sa stie cal iubesti si ai gresit ca sa te erte pa.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu il mai vrei pune punct si ...de la capat[poate reusesti sa te impaci cu fostul]

| neutrino a răspuns:

Lasa-l fata, ia unul meserias.

| relian a răspuns:

Nu vad care este nemultumirea ta pina la urma? Ma gindeam ca spui ca nu este bun la pat.Dar parca asta ai spus ca nu prea este bun.La ce te referi cind spui ca nu e bun la pat? Are cu ce lucra ii merge scula? Atunci sa fii multumita.Esti nemultumita ca te lasa pe tine sa tragi la rame mai mult decit face el sau cum? Sau erai invatata sa stai pe spate si fostul tau iubit sa faca el totul sau cum? Daca ii merge scula atunci nu ai probleme. Vorbeste cu el zii ca iti place sa participe si el nu doar tu sa muncesti din greu. Spune-i ca intelegi ca te lasa doar pe tine sa muncesti ca nu cumva sa te ingrasi si in felul asta sa faci sport dar te simti mai bine daca este si el ceva mai activ.Si apoi e bine ca ai la ce munci. Daca nici nu aveai la ce trage ce mai ziceai? Faptul ca ai facut sex cum ai spus mai repede nu are nici o importanta pentru ca tot acolo ajungeai indifferent ce si cind faceai.Eu zic sa nu pui punct daca ceva nu iti place fara ca inainte sa discutati si sa vezi daca el se schimba sau participa mai activ la actele voastre de vinatoare sau ce or fie de munca etc. Daca iti place asa in general de tip si doar chestia asta nu-ti prea convine asta nu inseamna sa pui asa punct prea usor.Comunica cu el spune-i ce-ti place, ce ai vrea ca el sa iti faca, cum te-ai simti tu mai bine si vezi ce se intimpla. Poate omu nu stie nu are experienta sau doar asa a fost el invatat.Fiecare se invata cu o anumita persoana dar sa nu uitam ca nu toti oamenii sint la fel, nu la toti ne place axcelasi lucru sau nu toti simtim la fel.Pentru tine este chiar mai frumos sa poti invata pe un tip sa iti faca ce iti place.LIPSA DE COMUNICARE nu adduce nimic bun si poti avea ceva bun dar il poti pierde sau lasa doar pentru ca nu comunici, nu incerci sa rezolvi cumva.In cazul tau asta nu este o problema este clar.As fi curios citi ani ai, penntru ca vad ca iti place sa lucrezi dar mai trebuie si sa vorbesti.

| Oana92 a răspuns:

Sexul e important intr-o relatie, degeaba ai parte de alte chestii daca tu iti doresti sex si nu ai parte de el. cel mai probabil relatia voastra nu va ajunge departe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai complica si fa-i vant.

| Vix999 a răspuns:

Daca nu iti place la pat..si-ti mai cere si sa-l finantezi cu bani atunci e clar raspunsul nu? Ca presupun ca vorbesti de acelasi si in intrebarea cu banii.
Lasa-l!

| Maddiex3 a răspuns:

Numai la sex iti este capu'. Cati ani ai fetita? Parintii tai stiu ca "le-ai incercat pe toate"? Rusine sa-ti fie. Ce sila mi-e de tine.

| Disstrict a răspuns:

1 la mana deja incepi sa spamezi intrebarile una dupa alta cu subiecte comune. 2 Sincer esti naiva tea'i lasat influentata de niste cuvinte (barbatul spune multe doar pentru a te avea in pat cat mai rapid) logic. Tura viitoare gandeste-te cand alegi pe cineva anume nu mai fii naiva (omul naiv ii luat de prost) Incearca tura viitoare sa iti gasesti un baiat care sa iti aprecieze si calitatile si defectele nu unul care iti cere bani si incearca sa te bage in pat cat mai rapidhappy!

| wdfSparkiTwDxXDbgfeXx a răspuns:

Eu spun sa te impaci cu fostul, mult succes! :*