Ahh, daca as fi acolo i-as zice aleia vreo doua.
suna-l si vorbeste cu el, intalniti-va intr-un loc retras, explica-i tot!
spune-i ca trebuie sa aiba incredere in tine, pentru ca il iubesti si esti a lui.nu ai avea cum sa-l tradezi daca il iubesti cu adevarat.
daca vei fi sincera te va crede, si apoi mergeti amandoi la asa zisa prietena si luati-o la intrebari.aia nu merita sa fie numita om.asa ceva
multa bafta! si nu mai plange :* totul va fi bine, iubirea invinge mereu
Pfff/ complicat de tot, dar prieteni care iti fac in ciuda si saruta alti prieteni de-ai tai (iubiti) asta inseamna ca nu sunt prieteni.Eu zic sa te duci la fostul iubit cu care s-a sarutat prietena ta si sa vorbesti cu el ( ce stiu eu...) sa o luati de la inceput si asa mai departe, sa-i mai acorzi o sansa pentru ca toti meritam asta (NU-I ASA?)
Asta chiar suna a telenovela. Spune-i adevarul prietenului si va intelege ca prietena ta il vrea pentru ea si s-a uitat prea mult la TV. Mi se pare fantastic tupeul aluia totusi.
Pfffff... e complicata povestea ta.
dar eu zic ca daca el nu vrea sa stea face 2 face sa vorbeasca cu tine sa ai dau un smsm prin care sa ii explici totul... nu stiu ce sazic e greu...
Daca el nu iti raspunde la mesaj incearca sa renunti la el si sa te gandesti ca viata merge ianinte cu sau fara el si va trece totul...
bafta
sper ca te-am ajutat... :*
Mai bine apucate sa ii spui ca, prietena ta minte deoarece este geloasa pe relatia voastra.incearcasi arata-i ca, il iubesti cu adevarat