Cel mai bine e la 18 ani. La 13 esti prea mic mai așteaptă ca nu mori, e timp o viata de sex.
Vai de capul meu. La 13 ani ma jucam cu papusi, nici nu-mi trecea prin cap asa ceva.
Ai si tu rabdare pana la majorat, parerea mea. Nu te grabi, vei regreta.
Cel mai bine ar fi sa incepi de la 18-19 ani.Dar daca nu ai rabdare pana atunci poti incepe la 16-17 ani.
Poi sincera sa fiu ca sa previi toate complicatiile... ar trebui de la 18, dar daca esti baiat ai putea si pe la 16-17 dar cel mai bine este la 18, ca sa nu iti faci griji de nimic. La 13. sti cam micut/a. Fundita?
Acum sincer 13 ani este o varsta in care poate nici macar fizic nu esti apt, nemaivorbind de psihic. Parerea mea este sa iti gasesti un partener/o partenera, sa aveti o relatie foarte stransa si poate pe la 16-17 ani. Asa ar fi mai bine Funda?
Mickey e baiat, de ce nu cu minnie? lo.....ser))
Cool )
))))
Momentan nu esti destul de dezvoltata, de la 17 in sus pana at te poti masturba
In orice caz nu acum.Mai asteapta si tu... dupa 18 ani.Inca esti frageda, nu te mai gandi la asta.Te uiti la filme xxx? Si daca da nu te mai uita ca nu-ti face bine.Esti prea mica pentru asta.Vede-ti de scoala, nu de sex.Fii cu capul pe umeri! Trebuie sa fii responsabila si pe cale sa-ti intemeiezi o familie, nu o pustoaica.Asculta de sfat!
Du-te joacate cu puta-n nisip la ani astia nici cu gandu nu-i bine sa fii la asa ceva...
Hdyxfwfb întreabă: