Era seara.m-a sunat mi-a zis sa es ca vrea sa vb cu mine urgent,m-am imbracat repede am esit,ma astepta cu trandafiri, apoi ma innebunit cu saruturi dulci,mi-a zis sa urc in masina. Apoi mia legat ochii, m-a adus la el,am intrat in camera lui,erau multe luminari,petale de flori, si multe lucruri romantice, ma vrajit cu saruturi, apoi nu mai stiam ce se intimpla.incetisor ma incept a dezbraca...si dupa a urmat o noapte plina de dragoste si multa placere.atunci mi-am pierdut virginitatea. dupa asta peste un an ma cerut in casatorie.si iaca mai avem o luna si ne casatorim.acum imi face asa nopti romantice des.
iaka si poveste noastra de dragoste...
E ca si cum te trezesti din vis, adica in timp ce o faci ai impresia ca visezi, plutesti in infinit, iar cand e gata, te trezesti. apoi vrei s-o iei de la capat
O trasura, sampanie, masa pe malul lacului, dragoste in cabana de pe malul lacului, nu se poate explica in cuvinte
O masa cu o fata de masa ROSIE cu lumanari parfumate si sampanie apoi un pat aranjat frumos adica tot cu rosu si apoi dragoste 100%adevarata