| Carmen_4042 a întrebat:

Cum a fost prima oara cand v-ati masturbat(la fete)? V-a curs sange? Cu ce v-ati masturbat? Dati-mi si mie cativa pasi.Si eu vreau sa fac asta.

Răspuns Câştigător
| Neagandalf a răspuns:

Daca esti virgina nu te sfatuiesc sa faci asa ceva.
O sa o faci la momentul potrivit cu persoana potrivita, nu te grabi!
Asa daca vrei sa te simti tu bine putin te poti excita exterior fara sa te dezvirginezi.
Mangainduti vaginul cu degetele sau chesti de genul.

| Carmen_4042 explică (pentru Neagandalf):

Daca ma masturbez ma pot dezvirgina?

| Neagandalf a răspuns (pentru Carmen_4042):

Normal daca te masturbezi in interior cu degetele sau cu un obiect te poti dezvirgina dar nu recomand.
Si in plus o sa iti curga si putin sange!

9 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

De ce ai tu impresia ca te poti masturba numai cu ceva, sau ai un anume mod dupa o carte ca sa o faci raised eyebrows.
dîîî.

Fiecare o face cum vrea, daca vrea.Nu trebuie' sa-ti zica un site cum sa-ti cunosti tu corpul si placerile.
Descopera tu.
Si prin asta nu ma refer sa te duci sa-ti iei deodorantul cu rola sa ti-l bagi acolo.
Daca vrei din astea...mai bine incearca un baiat.

| crissyyo a răspuns:

Prima oara? cine mai stie... dar nu m-am masturbat intern, doar extern. si o faceam in clipele cand vroiam sa ma excit. in 5 min eram rezolvata laughing adica poti face asta fara sa te dezvirginezi, nu curge sange si nu te doare! poti face asta in diferite moduri, inventeza, fii creativa... poti s-o faci cu degetelul, cu jetul de apa, ai de unde, dar ai grija :* bafta:*

| 1Mihai1 a răspuns:

De ce să faci? NU FACE!

Răspuns utilizator avertizat
| LostInBubble a răspuns:

laughing
Cati ani ai?

| LikeACandyxD a răspuns:

Eu iti recomand sa nu te dezvirginezi. Ai grija ce faci. Dar cati ani ai?

| CeSaMaFac a răspuns:

Cate stie bucsa.laughing