| no_5867 a întrebat:

Buna cum am spus imi place de Sergiu am vb cu un coleg de clasa care este prieten cu el sa ii spuna ca unei fete ii place de el si cred ca Sergiu stie cum ma cheama si mereu ma vede cand vine pe teren cu prieteni lui colegul meu de clasa a spus cand il sun il trimite pe Sergiu in fata casei de cultura sa ne intanlim faza este ca imi este teama eu pot sa ii spun si cand vine pe teren dar imi este rusine de prieteni lui ce fac ma duc acolo si zic" te plac Sergiu " este penibil sincer puteti sa ma ajutati cu nise sfaturi va rog big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| ATB a răspuns:

Poti sa vorbesti cu prietenul tau sa ii spuna lui Sergiu sa va vedeti.toti 3 eventual intr-un loc mai retras. poate la un suc. sau. undeva unde sa nu fie prietenii lui. apoi amicul tau sa se indeparteze usor.trebuie sa fi un pic mai curajoasa pentru a fi cu el. daca esti timida si nu zici nimic nu o sa aiba de unde sa stie ca il placi. Inca un sfat "te plac Sergiu" sa nu fie primul lucru pe care il zici, o sa-l sperii, o sa se blocheza. Incepe cu buna, ce faci... ce ora ai. apoi. ii zici. sti de ceva timp am observat ca ma atragi si as vrea sa ne cunoastem mai bine... sau ceva de genu. Bafta! Sa fi iubita.

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mai bine nu mai baga pe nimeni intre voi, cel mai bine sa discutati voi 2...

| elena a răspuns:

@Alexandra de ce iti trebuie intermediari ca sa abordezi un baiat daca iti place asa de mult? Nu-ti dai seama ca, pe la spate acestia ar putea rade de acest lucru? De ce te pui intr-o asa situatie ridicola? Demonstreaza ca ai coloana vertebrala si discuta tu cu el.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Exact cum zice si elena
vorbeste tu cu el zii ca il simpatizezi ca nu iti da si tie nr de tel nu ca il placi

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

exact cum zice si elena
vorbeste tu cu el zii ca il simpatizezi ca nu iti da si tie nr de tel nu ca il placi

| NoName0011 a răspuns:

Au dreptate ...mai ales elena. fa rost de id lui daca esti mai timidabig grin... discutati si spune-i

| sigmanet a răspuns:

De ce nu vorbiti si in alte situatii, de ce trebuie in fata tuturor? Apropo esti draguta, de ce ai nevoie de intermediari ca sa cuceresti un baiat?happy...Mai cu tupeuhappy

| tweety_8071 a răspuns:

Esti din ineu cumva si-ti place de sergiu iftime?:?

| kjbh13 a răspuns:

Afla numarul de mobil si trimitei un mesaj...eu sint...nu ai vrea sa ne intalnim wekeendul asta in...

| Cozminel a răspuns:

Dc nu-i ceri colegului ID de mess a lui Sergiu? pe mess te prezintzi si ii spui tot ce vrei apoi cand te vei intalni q el deja stie despre c e vorba si sigur nu va mai veni q prietenii la o prima intalnire. Aja ai rezolvat 3 probleme : 1- nu mai apelezi la coleg, 2- scapi de perzentza prietenilor lui, 3-nu mai esti penibila... muuuuult succes.

| Cristina17Adda a răspuns:

-Cati ani are Sergiu?
-Cati ani ai tu?
-In ce clasa vine?
Imi raspunzi la aceste intrebari, iar eu iti voi da sfaturile necesare! O zi buna!