| maryem a întrebat:

Cum as putea sa ii spun in fata ca il iubesc? SUntem impreuna de 6 luni,si aceste cuvine ni le-am adresat doar prin mesaje, pana acum.Simt ca ma iubeste din felul cum ma priveste,din felul in care ma tine in brate, din felul in care ne certam si dupa 5 minute ne impacam.As vrea sa-i spun ca il iubesc,m-am gandit ca atunci cand ma tine in brate sa-i spus la ureche, sau sa o fac prin ceva de genul " ea ( o prietena de-a mea) te place,dar eu te iubesc, ce pot sa fac? Trimiteti-mi sugestii! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Problema ta, inteleg ca, este faptul ca tu o sa ii spui prima si iti este teama ca el o sa rada.

Foarte putin probabil sa se intample.

Dar, poti sa il intrebi tu simplu: auzi? tu ma iubesti? Daca vezi ca macane aiurea, e cam clar raspunsul. Daca spune da, si vezi asta si in ochii lui, ii raspunzi si tu.

Si gata.

De ce este atat de greu?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Potoleste-te ca rade lumea de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| ElGreco21600 a răspuns:

Sa stii ca faza cu soptitul la ureche ar merge mai bine peste vreo 10 ani, când o sa ii spui ca esti gravida. (scuze dar trebuia sa o spun laughing)... Dar tot nu inteleg de ce ti-e asa greu sa o spui. Dar daca chiar vrei sugestii, atunci fii atenta : Când mai iesiti, in special seara ca e mai romantic, opriti-va intr-un loc mai linistit gen un parc sau ceva si inclina-te sa il saruti, spune-i ca îl iubesti, si dupa aia saruta-l. Si o sa fie combinatia perfectawinking

| maryem explică:

Multumesc mult pentru tot, dar voi nu stiti ca eu am 14 ani iar el 17, am mai spus te iubesc altui baiat inainte si a fost coplesit, relatia s-a sfarsit din cauza lui.

| Ioanaaaa72 a răspuns:

Fara suparare, dar sa spui primul "te iubesc" printr-un mesaj e de plans. Daca nu ii poti spune fata in fata, dar prin mesaje poti...cam aveti o problema.
Pur si simplu ii spui. Cand va vedeti, daca simti ca trebuie sa ii spui, spune-i si gata. Nu ar fi prima data cand i-o spui.

| Daniele07 a răspuns:

Ii spui pur si simplu. Oricand.
In momentul in care simti asta..trebuie sa fii spontana si atat. Oricum il vei surprinde.