Problema ta, inteleg ca, este faptul ca tu o sa ii spui prima si iti este teama ca el o sa rada.
Foarte putin probabil sa se intample.
Dar, poti sa il intrebi tu simplu: auzi? tu ma iubesti? Daca vezi ca macane aiurea, e cam clar raspunsul. Daca spune da, si vezi asta si in ochii lui, ii raspunzi si tu.
Si gata.
De ce este atat de greu?
Sa stii ca faza cu soptitul la ureche ar merge mai bine peste vreo 10 ani, când o sa ii spui ca esti gravida. (scuze dar trebuia sa o spun )... Dar tot nu inteleg de ce ti-e asa greu sa o spui. Dar daca chiar vrei sugestii, atunci fii atenta : Când mai iesiti, in special seara ca e mai romantic, opriti-va intr-un loc mai linistit gen un parc sau ceva si inclina-te sa il saruti, spune-i ca îl iubesti, si dupa aia saruta-l. Si o sa fie combinatia perfecta
Multumesc mult pentru tot, dar voi nu stiti ca eu am 14 ani iar el 17, am mai spus te iubesc altui baiat inainte si a fost coplesit, relatia s-a sfarsit din cauza lui.
Fara suparare, dar sa spui primul "te iubesc" printr-un mesaj e de plans. Daca nu ii poti spune fata in fata, dar prin mesaje poti...cam aveti o problema.
Pur si simplu ii spui. Cand va vedeti, daca simti ca trebuie sa ii spui, spune-i si gata. Nu ar fi prima data cand i-o spui.
Ii spui pur si simplu. Oricand.
In momentul in care simti asta..trebuie sa fii spontana si atat. Oricum il vei surprinde.
HappynewCenusa întreabă: