Buna, cel mai simplu :vorbeste cu el si fi sincera, spune-i ca nu mai puteti fi impreuna, insa propune-i sa fiti amici, pana la urma va aprecia sinceritatea ta si va accepta realitatea.
Nu are rost sa ii spui minciuni sau sa il amagesti, vb.frumos cu el, fara sa il jignesti sau sa il faci sa se simta prost.
Daca ai luat aceasta decizie, atunci inseamna ca ai avut tu ceva motiv, discuta cu el fata in fata si asta e...
Bai, terminati cu linkurile astea stupide, ca sa dam noi click si sa va ajutam cu puncte! v-ati facut cont pe TPU ca sa ajutati pe cineva nu sa va ajutati singuri!
si acum iti rasp la intrebare: nu prea cred ca exista un mod prin care sa nu ranesti pe cineva care te iubeste; un om care NU este ranit dp aceasta decizie; inseamna ca nu te-a iubit si nu i-a pasat de relatieincearca sa-i zici intr-un mod placut. ca nu vrei sa-l ranesti dar nici sa mai continuati...
pa, pa.
Orice dar nu ii baga ceva de genu "m-am indragostit de altcineva" asta o sa il doara cel mai tare
incearca sa ii spui ca nu mai simti la fel, ca vrei sa ramaneti amici, sau ca vrei sa iei o pauza, sau ca ai niste probleme si nu mai faci fata, gasesti tu
Daca el te iubeste cu adevarat si tine la tine nu cred ca e vreo varianta de ai ii spune ca vrei sa te desparti de el fara sa il ranesti.Acum depinde de cat timp sunteti impreuna da si tu mai multe detalii.
beausingurlamasamea întreabă: