| Genaa a întrebat:

Buna
Cum aş putea sa ii spun soțului meu că nu imi place cand fac eu totul in pat, el crede ca mie asa imi place si cand ii spun ca nu el zice ca glumesc cu el, si el spune ca nu poate sa imi faca nimic ca ii e jale de mine
Vă rog sa ma ajutați, suntem căsătoriți de foarte puțin timp si nu vreau sa începem cu stangul, dar problema asta ma afectează foarte mult parca nici nu mai am placerea de al vedea

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cum adica ii e jale de tine?
Cum sa ii spui? Nu ii spui, ci doar stai in pat fara sa faci nimic...si atunci va face el.winking
Pe de alta parte, daca abia v-ati casatorit si deja nu mai ai placerea de a-l vedea, e grav.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Abordează-l într-un mod direct și serios, dar fără reproșuri:
"Avem nevoie să discutăm despre ceva important pentru mine. În intimitate, simt că responsabilitatea cade mereu pe mine, iar asta mă face să mă simt frustrată și distanțată. Nu e vorba că nu vreau să fiu implicată, dar îmi doresc să fie un echilibru și să simt că și tu contribui activ. Aș vrea să înțelegi că nu spun asta ca să te critic, ci pentru că vreau ca relația noastră să funcționeze mai bine și să ne simțim amândoi împliniți."
Fii fermă și calmă, iar dacă evită discuția, insistă să o continuați. Și dacă nu se schimbă nimic, pur și simplu nu mai accepta sa ai contact sexual cu el

| Robert2526 a răspuns:

Buna. daca o sa ii zici cum ti-a zis anonima-chatgpt, fetita asta foloseste softul ala la orice...cred ca baga divort, asa ca ai grija laughing)

Sfatul pe care ti-l pot da... niciodata nu ii spune unui barbat ce nu iti place...e mai simplu si benefic pentru relatia voastra sa ii spui ce ai vrea, ce te-ar excita

deci. spune-i clar " vreau sa ma domini in pat, sa ma simt a ta" e limpede ca asta vrei laughing

Plus ca trebuie sa gasiti tot timpul ceva nou, sa gasiti mereu lucruri inedite si sa va simtiti bine amandoi. Sigur ai idei/fantezii/dorinte. pune-le in practica fara sa te gandesti prea mult

Bafta

| Miruna333 a răspuns:

Daca el crede ca glumesti cu el, incearca sa porti o discutie serioasa. Nu poate crede asta la infinit, o poate folosi ca si scuza daca nu ii pasa.
Daca nici asa nu intelege, nu mai face sex pana cand va depunde efort, ii spui, nu facem sex daca nu te dedici