Poti sa le explici ca vrei sa te casatoresti cu el(daca si iti doresti asta pe viitor)si ca cel mai bine e sa stai la el ca sa va dati seama cum o sa fie mai tarziu in viata-daca le zici ca te casatoresti cu el mai tarziu te lasa in proportie de 70 %.:-D-Funda?
Tatal tau stie ca sunteti logoditi, l-ai anuntat cand v-ati logodit sau mai tarziu?
Normal ca stie, stie toata familia.
Atunci de ce depinzi de tatal tau si la aceasta varsta, ia-ti inima-n dinti si arata-i ca nu mai esti copilul pe care il credea, oadata si-odata trebuie sa faci asa ceva, nu lasa pe maine ce poti face azi
Pana la urma tu esti majora.
Ce vrei sa ai o viata condusa dupa legile tatalui tau?
Daca el nu este de acord cu ceea ce vrei tu sa faci, atunci nici tu nu fi de acord cu ceea ce zice el.
Fa ce simti si nu iti asculta tatal, atata timp cat este impotriva fericirii tale.
Eu cred ca nu e bine sa te intorci impotriva parintilor tai pentru ca ei te-au crescut! Daca iubitul tau chiar tine la tine el te va astepta! Tatal tau te va considera o femeie doar dupa ce te vei casatori! Unui tata de fata e greu sa ii schimbi modul de a gandi cand vine vorba de protejarea fetitei sale! Crede-ma dupa casatorie vei avea tot timpul din lume sa stai acasa la iubitul tau ! Asta e parerea mea!
Esti majora, trebuie sa te impui. Explica-i pe un ton calm (dar autoritar) ca nu mai esti un copil si te poti descurca singura. In fond, daca va continua asa, spune-i ca vei ramane pana la 50 de ani cu ei si nu iti vei putea alcatui o familie normala. Explica-i tatalui tau ce simti si incearca sa il faci sa inteleaga ca nu mai esti doar un copil.
Succes!
liliana77any întreabă: