Buna,
Si pe mine ce ma mai dor ochii cand citesc ce iti raspund tie domnisoarele pe aici. Mai ca imi vine sa-i scot.
Voi vorbiti serios, femei!? Cum sa-mi pun eu lentile de contact ca ii plac lu'al meu ochii albastri? Dar de ce sta cu mine?
Bine, e normal sa te simti un pic naspa, dar lasa-ma sa inteleg, ti-a spus el vreodata ceva? Ti-a spus el ca ce ochii naspa ai?
Ce ar fi sa ai mai multa incredere in tine? Sa stii ca pentru un barbat e mai important sa stii sa-l iubesti, apreciezi, respecti si grija care i-o porti, nu ce ochii ai sau ce degete lungi.
Fiecare barbat, ca si fiecare femeie, are ceva pentru ceva. Gen mie-mi plac baieti inalti cu ochii albastri, al meu e cat mine cu ochii caprui, si-l iubesc la nebunie! Poate si el ma vrea cu sanii mai mari, dar na, asa m-a lasat Dumnezeu )
Ai incredere in tine, femeie! Si nu-i mai bate atat capul cu problema asta, o sa-i bagi doar idei in cap si poate chiar te lasa pentru una cu ochii negri. Dar insist, mi se pare oarecum o prostie ce crezi tu si faptul ca te complexezi din chestia asta. Asta doar daca nu cumva iti zice ceva intr-un mod urat si nu se comporta cum ar trebui?
Sfat? Fii tu. Fii multumita de tine, nu merita sa fii cu cineva care nu te apreciaza la valoarea ta. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni daca nu vrei tu.
Fii-miu cand era copilas de 5-6 ani, adora fetele brunte, cu parul lung si ochii negrii si imi spunea ca sunt cele mai frumoase din lume, si el se va casatorii doar cu una care este asa.
Timpul a trecut si ghici, prima lui dragoste care a durat 4 ani a fost blonda, tenul perfect alb, ochii albastrii si parul pana la umeri. Nici actuala nu-i bruneta, este satena tot cu ochii albastrii.
Poate amicul tau nu a depasit copilaria, ca pana la urma dragostea nu tine cont de culoarea ochilor sau de forma fetei, ci de sentimentele puternice care iti rascolesc sufletul, iti face inima sa o ia la trap si sa vrei cu orice pret sa traietsi fiece clipa cu acea persoana.
Foloseste lentile de contact de culoarea agreata de el, in timpul cat sunteti impreuna.
Bullshit
Ca și cum prietenului meu nu i-ar place fața mea și aș purta ceva pe cap de fiecare dată când sunt cu el
El ar trebui s-o placă așa cum e, nu să facă ea un efort atât de stupid doar fiindcă el preferă ochii negri
Este complet anormal ca cineva sa considere culoarea ochilor ca ar putea reprezenta o "calitate" a persoanei iubite sau un aspect important, necesar si/sau "demn" de luat in seama. Poate avea o asemenea convingere/pretentie doar cineva care are anumite probleme la..."mansarda".
De ce nu il schimbi?
Asa cum ai insistat la asta ai putea insista si la altul.
E ok sa schimbi si sa experimentezi pana gasesti unul langa care sa te simti fericita.
Ochii veeeerzi sunt cei mai geniali
Fmmmm de fițooos
Doar fiindcă are el o slăbiciune pentru ochii negri, asta nu înseamnă că ochii tău nu sunt minunați
Cum am zis, ar trebui să-i placă sau să te facă să te simți bine în pielea ta, cu tot ceea ce ai
Ce-i cu încrederea asta de sine scăzută, oricum?
Mai întâi simte-te tu frumoasă
Man e important aspectul la o relatie, dar din ce spui tu acolo imi da impresia ca baiatul pur si simplu nu te place sau iubeste cu adevarat. cred ca sta cu tine doar asa de panarama. eu zic sa te hotarasti daca tii cu adevarat la el eu zic ca pur si simplu nu merita sa iti bati capul.
cristimihailov are mare dreptate in ce spune
Si pe mine in tineretile mele m-a inselat unu cu o tipa pentru ca ii placeau ochii ei, desi ea era urata foc astabse intampla din cauza ca tipul e imatur si cauta pretexte sa fie cu altele sau sa scape de tine. Daca il iubesti ft mult poti purta lentile de contact dar nu iti recomand.Da-l dra*u. sunt baieti pe lumea asta care sa te placa fix cum esti, fara vreo obiectie
linarkfts întreabă: