| Iulia8659 a întrebat:

cum as putea sa vorbesc mai mult pe mess cu un baiat.
cand vorbesc cu el ii zic : sall cf? iar el zice bine thu iar eu zic ca bine si cam atat.
as vrea sa ma ajutati si sa imi spuneti ce as putea sa il intreb ca sa pot vorbi cu el mai mult
cel mai bun raspuns primeste funda:*

Răspuns Câştigător
| Mymi a răspuns:

Pai daca e vorba de un baiat pe care il placi
-ceao
-cf
-cum mai esti?
-cum o duce cu dargostea
-ce a mai facut
si chesti din asteas venite din inima.winking
mult succes

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

CUm ii merge in viata, ce face, daca vrea sa iasa la o plimbarica, daca are gagica, daca vrea sa fie cu tine laughing, si daca vrea sa va culcati impreuna. E prea departe laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Şi de ce trebuie să vorbeşti pe mess, faţă-n faţă nu se poate?
Pa, pa.

| Азбука a răspuns:

Inainte de a incerca sa vorbesti mai mult pe mess, incearca sa vorbesti romaneste straight face

| anonym_5376 a răspuns:

Pai dupa chestia aia poti sal intrebi ke a mai facut azi. daca a avuth o zi grea. daca askultha muzicaa in akel momenth sal intrebare ke melodie si sa-i zici uh ca askultzi akeeasi mell.ca sa vada ca esti interesata de el mai baga si uh chestii din astea. si dupa aia nu va vetzy mai opri din vr

| fffrankie a răspuns:

Lol, pai daca atat vb cu el inseamna ca nu ar trebui sa vb cu el, adica. discutiile ar trebui sa vina de la sine, daca va blocati la a2a prop e clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca aveti ceva in comun(un sentiment dulce sa i zic)intrebarile curg...eu am vorbit cu un baiat pe care l am cunoscut pe net1ora si am continuat discutia pe mess cam 6 ore. tin sa specific ca nu st f sociabil. dar spre surprinderea mea cu tipul respectiv am vorbi ca si cum l as cunoaste de o viata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa te obsinuiesti cu vorbitul, poti sa incepi cu mine, dar numai daca vrei. ID meu de mess: pretiosul laughing