Se pare ca parerile sunt impartite dar tu totusi te gandesti ce ai putea face. Fa ceva romantic, tu pentru el. Aratai ce sentiment placut are o persoana cand intra intr-o camera plina de lumanari sau cand primeste o floare. Cand aveti voi o aniversare, cumpara o floare si da-i-o lui. Asta il va face sa isi puna un semn de intrebare si sa-si de-a seama ca ti-e iti plac lucrurile de genu. Nu-l schimba ca fiecare schmbare are consecinta ei si dupa aia e posibil sa nu-ti mai placa. Si iubitul meu e foarte realist si nu se omoara cu romantismul asa ca incerc, pe cat posibil sa creez eu atmoasfera si momente romantice pentru noi. Mult succes!
De ce mai esti cu el dacavrei sa il shimbi? Poate o sa ma consideri invechita sau ceva, dar cred ca atunci cand iubesti pe cineva, iti place asa cum e, si chiar daca unele parti nu iti convin 100% nu incerci niciodata sa il schimbi.
Poti sa-i arati in mod indirect ca tit iti place romantismul, spre exemplul, cand vine sa te ia de acasa, sa te gaseasca citind o carte de dragoste... Poate o sa incerce sa faca asta pentru tine.Nu stiu, zic si eu..Nu am intotdeauna dreptate
Ii zici in fata. Adica eu unul asa as prefera daca nu-i convine ceva la mine sa-mi zica in fata nu sa isi faca pareri proaste despre mine.
Nu,tin mult la el..si el la fel..doar ca mie imi plac chestiile mai siropoase.dar lui nu,, el e mai mult cu picioarele pe pamint,, e mai realist
Arata-i ca romantismul nu e ceva urat si greu de indeplinit, si o sa faca el totul de la sine.Fa-i o seara romantica, si se schimba el singur.
Mult noroc!
Spune-i in fata ce simti si ce te deranjeaza, daca te iubeste o sa tina cont de asta
Pai pur si simplu cautati altu daca te consoleaza is disponibil uite daca te intereseaza da add la id bogdanutsu01
Sau vrei sa zici cum sa scapi de ala vechi zii ca nu mai merge te-ai indepartat de mine etc si gata
Vreau sa zic ca poate voi ca baieti imi dati vre'o idee cum sa'l influentez
Pai pune-l in sit in care intrubfel te pierde sai bagi instinctu de barbat daca se da cineva la tine in preajma ta sti ce repede vine la tine si te iubeste si te apara
Misterious_7096 întreabă: