Profitoriiiiiiiiiii! Nu o facee. nu merita, iti vor doar corpul, si nu va fi cu tine never sfatul meu este sa-i tragii una`n *** si sa-l dai dracuu` [ daca ti se intampla chestiia cu conditiaa.] bafta!
Si tu crezi ca o sa mai fiti impreuna dupa ce te culci cu el? Daca da, inseamna ca esti mult prea naiva.
Mi se pare ca e un nesimtit si profitor.
Daca ii faci pe plac, o sa te deteste dupa aceea si o sa dispara
Stie ca il placi si crede ca poate face ce vrea din tine.
Arata-i ca nu.
Daca te culci cu el, vei ajunge de rasul lui si prietenilor.
E doar un mod de-al lui ca sa se dea mare cuceritor.
Sfatul meu este sa nu il mai bagi in seama! E un natarau! Eu as sta cat mai departe de astfel de baieti!
Stiam ca nu vom fi impreuna dupa aceea...Ca doar s-a mai folosit si de alte fete ca sa isi atinga scopul...
I-as spune "ok sunt de acord".m-as duce spre el ca si cum as vrea sal sarut.las tine bine de umeri, iar cu toata forta genunchiului i-as trage cateva lovituri sub centura de sa cada pe jos. dupa i-as spune"tu crezi ca eu is curva ta?"
Buna dydybizarre.
Acest gen de baiat de care ai dat tu este genul care santajeaza. Fi sigura ca dupa ce intretii relatii sexuale cu el, o sa te paraseasca si o sa ramai si singura cu folosita.
Nu am o parere foarte buna despre baietii astia si nici nu as aceepta asa ceva in viata mea.
Eu sunt baiat, si sa iti zic sincer si eu as profita de o fata sa ma culc cu ia din prima, daca ai place de mine si daca a tinut si s-a culcat dupa aia inseamna ca e un sclav pentru mine si face tot ce vreau eu, adica tot felul de nebuni sexuale, pe langa asta afara o tratez ca pe un sclav ca na doar s-a lasat si tot asa eu zic vezi-ti de viata si uita de el baieti sunt destui
Ori inainte, ori dupa si sa termine relatia dupa ce se foloseste de tine, tot aia e.