| Nastiunea a întrebat:

Bună,cum credeți există dragoste între două persoane cu diferență de vîrstă 7 ani?

37 răspunsuri:
| Maaryyneelaa a răspuns:

In dragoste nu conteaza diferenta de varsta, intre mine si iubitul meu sunt 8 ani diferenta si ne iubim foarte mult:XCand e atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit, ne mai impiedicam de cativa ani diferenta? Intr-adevar unii exagereaza cu diferenta, cei cu 30, 40 de ani diferenta, aia nu prea o cred iubire, mi se pare imposibil, dar diferente mai mici, nici nu se iau in consideratie!

| OMULidee a răspuns:

... sexuala

| CiocolataAlbaAerata a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana. intre mine si fostul a fost diferenta chiar de 7 ani si ne-am iubit mult

| Nastiunea explică (pentru OMULidee):

Nu.sexuală nu

| pisicutzamik a răspuns:

Dragostea nu are varsta, daca exista, intelegere, respect si iubire totul este ok!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca unu are 24-25 ani sa zicem si celalat 31-32 de ce nu. daca e vorba de vreo pustoaica de 14 ani care umbla dupa unu de 21 care vrea doar sex atunci clar nu.

| JusTLiVe a răspuns:

Sincer exista dar cred ca se numeste FRATI

| kagome17 a răspuns:

In iubire nu conteaza varsta..doar iubire

| papcik a răspuns:

Diferenta poate fi si de 100, dragostea nu are varsta :d

| pisicutzamik a răspuns (pentru suntserios):

Daca fata are 18 si barbatul 32 fara obligatii adica nevasta copii si din astea, ce zici :->?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru pisicutzamik):

Zic ca nu stii matematica 32- 18 = 14 ani nu 7

| calmopenmind18 a răspuns (pentru pisicutzamik):

PAi daca asta e intrebarea finala si situatia in care te aflii... Poate fi dragoste dar ea o sa sfarseasca cu inima franta pentru ca "golanul" vrea si el o familie dupa o varsta, nu sa moara singur. Fata nu prea ii poate oferii asta pentru ca are viata inainte deci... e nevoie de putina nebunie pentru dragostea asta.

| pisicutzamik a răspuns (pentru suntserios):

Nu te-am intrebat de matematica, te-am intrebat ce parere ai de situatia astawinkingwinking

| Nastiunea explică (pentru pisicutzamik):

Eu am 16 el 23...suntem împreună de aproape un an.Nu avem relații sexuale.

| GoBackInFuture a răspuns:

Exista dar relatia nu o sa tina sad

| aliiina16 a răspuns (pentru Nastiunea):

Eu aveam 16 si iubitul meu 22 si nea mers si inca ne merge destul de bine si facem 3 ani...

| Cosmin1I a răspuns (pentru Nastiunea):

Atunci sa fi sigura ca te-a inselat.

| calmopenmind18 a răspuns (pentru Nastiunea):

Nu merge prea departe cu el, parerea mea. Stiu, e mai matur decat cei de varsta ta, nu e copilaros si iti place dar la ce bun daca iti frange inima? In plus... lumea vorbeste (nici mie nu imi pasa cat mie mi-e bine) dar lumea vorbeste cu un scop, iti arata ca nu e bine ce faci, e imoral. El o sa vrea mai mult decat ii poti oferii(sex) poate pleca la munca, facultate iar tu poti ramane instant pe dinafara daca vine o "parasuta" de 18 care "face dragoste" cu el.
Depinde si de tine cat de intelegatoare esti ca mai sunt unele fete care merg pe premiza"pe mine ma iubeste" cu altele face sex (nu sunt de accord) ca odata ce te culci cu o fata poate sa iti placa... Deci dragoste se poate nu prea mari sperante de durata si reusita doar daca dragostea asta platonica ar fi infinita

| Nastiunea explică (pentru calmopenmind18):

Da îmi dau seama care a avut sex in tot timpul ăsta cu altă fată...dar îl înțeleg că are și el o deprindere de sex cu atît mai mult nici eu nu-l pot satisface.Și de asta mă bag intr-o încurcătură și mai mare.

| matt5453 a răspuns:

Exista, intre mine si ultima mea iubita erau 14 ani diferenta si am stat impreuna aproape 5 ani

| calmopenmind18 a răspuns (pentru Nastiunea):

Nu te baga... de ce sa te complici cand totul poate fi mult mai simplu? Fetelor aveti grija de sufletul vostru ca nu vreau sa il vad risipit de la etajul 4 pe asfalt "din dragoste. Chiar daca atunci cand iubesti nu gandesti incearca sa gandesti cand iubesti si va fi mai bine. Dragostea vine si pleaca in valuri mari.

| evelina96 a răspuns:

Exista! dar depinde putin de virsta celui mai mare.

| calmopenmind18 a răspuns (pentru matt5453):

Raspuns final: Se poate! Tu esti dovada viehappy

| Nastiunea explică (pentru calmopenmind18):

Cum mai simplu?

| DaSuntAnonima a răspuns:

Eu am 17 ani iubitul meu are 25 si suntem impreuna de 2ani
deci da exista, dar daca tu ai 11 ani si el are 18, atunci aia se numeste pedofilie nu dragoste
:*

| Nastiunea explică (pentru DaSuntAnonima):

Sunt deacoird cu tine față de 11 și 18 )
Mrs.

| danie a răspuns:

Cu siguranta da

| neutrino a răspuns:

Intre un barbat si o femeie se poate. Intre un baiat si o fata, nu.

| Vix999 a răspuns (pentru Nastiunea):

Daca tu nu esti persoana cu care el imparte totul...si mai grav, daca el are DOAR O ALTA FATA...m-as hazarda sa spun ca de fapt relatia lui e cu acea fata, nu cu tinewinking

| pisicutzamik a răspuns (pentru calmopenmind18):

Mersi de raspunskiss