anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum credeti ca pot sa il recuceresc pe fostul iubit cu care am stat 2ani jumatate.Il mai iubesc dar nu stiu cum sa ii spun.Eu sunt singura, iar el este tot singur.Intr-o zi m-a intrebat daca vreau sa merg la anul viitor la liceul la care invata el.Eu i-am spus ca da.Cand l-am intrebat de ce vrea sa merg la liceul respectiv s-a rusinat si nu a mai spus nimic. Cand ne-am despartit motivul a fost:el trebuia sa plece la liceu si eu am ramas la scoala generala, de acea am decis sa ne despartim.Acum suntem prieteni buni.Cum sa-i spun ca mai simt ceva pentru el? Ce sfat imi dati? Credeti ca mai vrea sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Cand iei decizia ca il vrei inapoi ia in calcul si despartirea prin care a-ti trecut...cand rupi ceva si vrei sa legi, nodul acela ramane.In cazul in care sti exact tot ce presupune acesta impacare solutia optima ar fi sa fi sincera cu el...totusi au fost 2 ani ce v-au legat, nu cred ca ocolisurile isi mai au rostul. Vorbiti, spune-i ce vrei.si luati o decizie impreuna. Sfatul meu este sa nu faci asta de dragul momentelor frumoase ce au fost odata pentru ca toti ne schimbam cu trecerea timpului si nu o sa mai fie la fel.

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ia-ti inima in dinti, si incearca norocul, daca ai fost cu el atata timp, poate nu e totul pierdut, nu inceta sa lupti si sa speri, vb cu el si incearca sa te impaci cu el...

mira
| mira a răspuns:

Inteleg ca este vorba despre o dragoste copilareasca. Poti sa-i mai dai o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca o relatie rupta si apoi reluata nu are sanse de supravietuire, nu mai poate fi nimic ca la inceput. Oamenii se schimba si s-ar putea sa ai surprize, sa nu mai recunosti omul de langa tine, sa nu mai fie cel de care te-ai indragostit candva.Esti tanara, lasa timpul sa treaca, nu iti rata adolescenta gandindu-te la ce a fost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ai putea sa-i zici pur si simplu...Sigur si el mai simte ceva pentru tine:X:X:X, si o sa fiti din nou impreunasad si eu sunt in aceeasi situatziehappy Vreau sa ma impAC cu fostul care este acum cuplat cu o prietena de-a meacrying( si aici e cu totul diferithsadsadsad nici eu nu stiu ce sa fac:-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca el te iubeste tiar fi spus deja hai mai cerei id de mess ceva si spune-i ce simti fi curajoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da altfel nu te-ar mai fi intrebathappy. dar sincer nu stiu daca merita. daca te iubea cu adevarat nu vroia sa va despartiti chit ca el se ducea la liceu.

| mihaela_9665 a răspuns:

Eu cred ca o relatie rupta si apoi reluata nu are sanse de supravietuire, nu mai poate fi nimic ca la inceput.
Dar daca chiar vrei sa il recuceresti ia-ti inima in dinti, si incearca norocul, daca ai fost cu el atata timp, poate nu e totul pierdut, nu inceta sa lupti si sa speri, vb cu el si incearca sa te impaci cu el...