| Secret_3116 a întrebat:

cum credeti ca va fi mai bine ca sal cuceresc pe fostul! sa ii scriu din cind in cind cite un comentariu, sa ii trag atentia sa-i fac ochi dulci, sau sa il ignor?! voi ce ma sfatuiti? funda si voturi

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Eu sincer am ignorat fostul prieten si pot sa spun ca l`am recastigat. Noi eram despartiti de mult timp(vreo 6 luni), dar vorbeam ca amici in timpul asta. Amici, amici pana am zis ca nu ma ajuta cu nimic prietenia asta si o luna jumate nu i-am dat absolut nimic(nici bip, nici mesaj). mi-a fost greu dar am reusit. In acelasi timp vorbeam cu prietenul lui pe mess si ii spuneam ca eu tin la fostul` meu ca la un frate, ca nu ar imi putea sa mai fie nimic intre noi. Stiam ca ala avea sa-i spuna. Apoi l`am suant eu pe fostul(dupa o luna jumate) sa-i cer un sfat prietenesc(nu`mi era de sfat, logicbig grin). Exact asa m`am si exprimat ''Vreau un sfat de la tine, ca de la un amic, un frate mai mare'' si el a scos un "aaa'' dezamgit laughing. Chiar el mi-a spus ca vine prin oras, eu i-am propus sa ne intalnim. Nu ne-am intalnit atunci ca nu a mai venit si air nu i-am dat niciun semn timp de 2 saptamani. Si dupa doua saptamani i-am dat un bip si i-am spus prin sms ca as vrea sa iesim la un suc.
Deci, in concluzie, parerea mea ar fi sa-l ignori timp de vreo luna-doua, si apoi sa-l suni pentru un motiv banal(de ex sa-i spui ca ai auzit ca vine nu stiu ce in clubul x, si daca el crede ca e adevarat, sau sa-i ceri sfatul in legatura cu ceva). Important e sa fi foarte rece cu el. Sa spui asa intamplator ca ai vrea sa-l vezi fara sa pari moarta dupa el. Eu sunt sigura ca o sa meargawinking. Succes! Si daca mai vrei sfaturi sau sa vorbim ma gasesti pe id`ul andreea_tpu

6 răspunsuri:
| ℓίίίgнт a răspuns:

Fai ochi dulci, date pe langa el, uite`te la el...mai asa.pana`n inima sa-l paleasca :X va veni el la tine smug BfT kiss

| alinaiiiioana a răspuns:

In primul rand depinde de cat timp sunteti desparttiti...dar spune-i ca tiai dori sa fiti prieteni daca iubiti tot nu mai sunteti cheama-l afara dai comentarii glumeste cu el imprietenestete cu el... fi prietena lui sprijina'l si admira'l el va aprecia toate astea si poate se va gandi sa va mai dati o sansawinking dintr'o prietenie se va ajunge mai mult ca sigur la ceva mai mult

succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă este fostul, să rămână fostul!
Mergi înainte, este o experiență de viață și trebuie să te maturizezi!
Pa, pa.

| Ivallll a răspuns:

Pai daca te-a parasit el ...nu prea cred ca mai ai sanse sincerbig grin dar daca tot vrei sa incerci mai bine ignora-l (fiindca o sa creada ca esti disperata dupa el) si atunci poate o sa vrea sa-si bata joc de tine happy Fa ce crezi ca e mai bine pentru tine. happy:*::*

| xxdd a răspuns:

Sa fi indiferenta

| LoveAgain a răspuns:

Hmmm thinking foloseste-ti armele cele mai cuceritoare fii indrazneata arata-i cat de dura si iubitoare poti! scoate ce este mai rau din tine (facut din dragoste acel rau) happy Succes!winkingtongue