Am citit şi cealaltă întrebare a ta în care scriai că fostul te-a părăsit din cauza timidităţii. Vrei să te împaci cu un om care te-a părăsit invocând un motiv banal? Mai gândeşte-te!
Si daca il ignori crezi ca-i arati ceva? Nu stiu ce sa zic,tu stii situatia dintre voi,si cum ar trebui sa te comporti. Oricum,in cazul de fata,nu cred ca ignoratul lui ar avea vreun rost, mai ales daca vrei sa te impaci cu el, caci poate sa creada cu totul altceva.
Bafta!
Aceasi problema am avut si eu acum ceva timp,dar am reusit sa trec peste, iar acum sunt din nou cu el .
Cel mai usor este sa fii tu insutzi, daca te-a placut si a fost cu tine odata. inseamna ca ai facut parte din viata lui...ar fi bine sa ii arati ca te simti bine in preajma altor prieteni,dar si ca intr-un fel iti pare rau ca te-ai despartit de el. incearca sa fii cat mai misterioasa dar in acelasi timp sexy, si niciodata sa nu arati ca esti suparata, fii optimista si mereu bine dispusa ...si sunt sigura ca in cel mult o saptamana se va indragosti de tine. Mult noroc! ______________________________________Fundha? :X
Fi rea ignora-l o sa vina ca un catelus dupa tine iti spon eu pregateste lesaaa :*pup si rea si sexyy