| Irina777 a întrebat:

cum credeti toti oamenii se indragostesc? Eu am 18 ani si am iesit cu citiva baieti, dar nu-i iubeam, adica imi placea sa ies, sa discutam, sa ne sarutam,dar asa pursisimplu, nu m-am indragostit niciodata intr-asa fel ca sa nu mai pot...adica sa ma gindesc mereu la el, sau ceva de genu ista...si mereu cind ii paraseam pe fostii mei, ei sufereau mult, iar acum in genere nu vreau sa ies cu nimeni ca sa nu fac cuiva rau. Iar prietenele mele sunt in soc, pentru ca baietii cei mai buni de la mine din colegiu imi propun sa iesim, baieti dupa care se usuca o multime de fete, iar eu mereu ii refuz. Si vreau sa va intreb pe voi, oare toti oamenii au optiunea asta de a se indragosti, mi-e frica ca nu am sa ma indragostesc niciodata si am sa ramin singura. Multumesc anticipat

13 răspunsuri:
| Hpzox a răspuns:

Eu eram la fel ca tine la varsta de 16 ani laughing cam asa, stateam cu baieti da nu prea simteam nimica pentru ei cand nu erau cu mine vroiam sa ii am dar cand ii aveam vroiam sa ma despart simteam greata nu-i suportam, pana intr-o zi cand am cunoscut pe cineva si culmea a fost pe net dar m-am indragostit foarte tare si am suferit dar mi-a trecut si tot cu el sunt si acum, depinde o sa te indragosteti si tu pana la urma candva nu ramani fata batrana stai linistita poate ca inca nu ai intanlit persoana inimii tale o persoana care sa te cucereasca cu totul, baieti sunt multi dar nu-s pe placul tau o sa vezi ca intr-o zi ai sa spui ''m-am indragostit cu adevarat, iubesc '' fiecare isi gaseste jumatatea la un moment dat, stai linistita ca o sa iti gasesti tu pe cineva pana la urma, unul la care o sa te gandesti mereu si atunci o sa iti dai seama ca te-ai indragostit.

| Banannie a răspuns:

Si mie mi-e tare FRICA CA nu te mai indragostesti :-ss

| neutrino a răspuns:

Crezi ca tu nu esti om?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca arati mistooooocool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă dragostea, important e să-ți placă p * * * laughing

| Demonull a răspuns:

Dea păi normal ca o să te indragostești cand va veni si alesul inimii tale. Acum mai tarziu sau peste 20 de ani happy

| EUBMV89 a răspuns:

Bine ar fi daca am avea optiunea de a nu ne indragosti, dar mi devreme sau mai tarziu sigur se va gasi careva sa iti puna capac, nu iti doresc sa te indragostesti, pentru ca ai mult de suferit cand se va termina. Stai linistita ca fiecare sac isi are peticul.

| jess179 a răspuns:

Oamenii se indragostesc fara voia lor, este de ajuns cateva discutii, intalniri si gata, s-au indragostit.Dar nu e asa la toti oamenii.Fiecare e in felul lui.

| Stefanuccio a răspuns:

Ori nu ai gasit persoana potrivita, ori nu iti plac baietii(scuza-ma daca te deranjeaza dar asta este varianta mea) dar nu e cine stie ce nu te preocupa cu asta gandeste-te mai bine sa inveti sa citesti etc.

| Irina777 explică (pentru Stefanuccio):

Nu-mi plac fetele, stai linistit big grin

| JoIIyJoker a răspuns:

Id de mess ai? Mi-e frica, ca n-ai sa mai ma lasi. daca ma cunosti.

| Irina777 explică (pentru JoIIyJoker):

big grin mess n-am, in schim facebook am tongue

| JoIIyJoker a răspuns (pentru Irina777):

E bun si feis happy