| Ririru a întrebat:

Cum e cu baiatu` gemeni si fata taur?batting eyelashes. se potrivesc?

daca se poate din proprie experienta, sau de pe net, nu ma supar. totusi as vrea sa aflu mai multe, am citit si eu pe net.

si daca e vreun geaman pe aici, cum trebuie sa se comporte o fata cu tine? happy

[fundita. daca se poate si fara misto thinking multumesc big hug ]

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

Sunt geaman.
Poi o fata trebuie sa comporte frumos, sa aiba simtul umorului, sa nu se supere din orice, sa aiba un comportament normal...etc.
Depinde si de preferintele fiecarui baiat.

3 răspunsuri:
| matt25 a răspuns:

Cauta si tu pe net... "compatibilitati zodii". :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu eu stau cu o fata din zodia taur si ma inteleg foarte bine cu ia am avut si problema din motive in care am fost eu de vina ca noi gemeni punem suflet si avem un defect suntem ne hotarati si ascultam multe vb adevarate si ne adevarate e mai greu pana ne dam seama dar odata cu asta se va schimba totul numai tu sa nu renunti din prima iubi meu nu a renuntat si sau bagat si din familia mea si a iei si noi tot am ramas impreuna si o iubesc ia ma iubeste asta u ai grija sa nu renunti nici o data dacal iubesti?

| redmonkey a răspuns:

Eu sunt geaman si maicamea taur, sunt momente si momente, desi conteaza ca eu sunt artist ( teatru, liceu ) iar ea e de profesie inginer, in general destul de bine.

O fata trebuie sa fie amuzanta dar sa stie cand sa fie serioasa, trebuie sa fie oarecum angelica, cu un aspect inocent, un zambet duce, ochi calzi, sa scoata sunete ciudate dar adorabile cand se intinde, te tine de mana tot timpul, vrea tot timpul sa fie in bratele tale, sa fie destul de inteligenta ( sa poti sa porti o discutie cu ea ), sa aprecieze lucrurile mici si inutile ( pentru alti oameni ), sa iubeasca rasaritul, cerul, ploaia, frunzele, sa iasa in ploaie la 3 dimineata, sa adoarma cand va uitati la un film, sa bea cola dar bea si ceai de tei cu o lingurita de zahar, sa citeasca carti in engleza, sa viseze cu ochii deschisi...