In mod normal se doarme foarte bine, are loc un schimb de energie, se elimina niste hormoni ai fericirii, somnul e mai dulce. Problerma e dupa, ca la un momentdat s-ar putea sa te trezesti in fiecare dimineata si el/ea sa nu mai fie langa tine. Haha, atunci e problema mare. Acum, famaile inainte de somn au niste tabieturi, trebuie in primul rand sa se demachieze de toate chimicalele, si va arata tot ca un baiat. Conteaza c el sa nu fie sclifosit. Nici macar dimineata, cand se umfla fata, si-o vede. Unele stiu ca ei nu suporta asta, se tem, si se trezesc inainte, se macheaza, si cand se trezeste el, o vede perfecta in pat langa el. Ei, nici aia nu e o ``casnicie`` fericita. Exigentele lui.
Va încărcări amândoi de energie. E super plăcut sa dormi în 2 mai ales dezbrăcați.
Pai la fel de bine cum ai obiceiul sa auzi o musca sa zicem, pe care il notam cu un 5, o sa vina si obiceiul sa dormi cu persoana respectiva in pat, o sa te simti bine si o sa se formeze acest confort, pe care il notam cu 9. 9>5 de unde rezulta ca nu o sa ai probleme
Si nu iti face griji, in general fetele nu sforaie
Mie imi place,după atâția ni chiar nu as mai putea dormi singura.
Chiar ma simt bine si protejată,daca se răcește in camera ne e cald ca ne lipim unul de altul, daca am un coșmar e acolo sa ma liniștească, ma inveleste daca ma dezvelesc, ma madareste daca nu pot sa adorm (toate aste si invers), deci nu are ce sa fie neplăcut.
Sincer, nasol.
Stii filmele alea americane cu 2 paturi in dormitor. aia e solutia. Daca nu, macar 2 paturi.