| DulcePaSsion a întrebat:

Buna >: cum excit un baiat putin mai >:? Fara sex oral :-&. Vreau sfaturi serioase.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ronin33dan a răspuns:

Joaca-te cu outZele lui... e suficient!

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Sti cum sa i`l inebunesti cel mai rau? Te dezbraci ii faci un dans in poala, te dai cu funduletzul pe la cucu` lui si apoi i`l saruti ii pui mana pe cuc si cand vrea sa o faceti te imbraci laughing E cel mai nasol frate laughing Inebunesti rolling on the floor

| teroristu_7134 a răspuns:

Sex anal

| paranteză a răspuns:

Cred ca merge si un anal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saruta-l incet pe gat, danseaza-i in poala da incet un dans lasciv si pune-i mana pe penis dar to ce trebuie este sa fii indrazneate

| b0denN a răspuns:

Auu. cati ani aveti?
Fa cum crezi tu mai bine. asa faceam si eu cand eram mai mic, cautam pe google (cum sarut o fata de genu) si sincer cand am sarutat prima data o fata nici 1% nu m-am gandit ce scria pe google happy

| adrianaaa a răspuns:

Fi inventiva... de ex: impingel suav in pat preia controlul sa zic asa. urcate pe el, sarutal, muscal usor de buze, vb lui dede sa iti faci de cap cu limbutza. Poti excita un baiat si printr-o imbracaminte mai sexy... eventual poti sa te dezbraci si sa il lasi sa te atinga, zic eu ca se va excita sau incearca un dans lasciv dansand in poala lui. ceva din toate astea tot il excita si pe el. pup

| dede_8838 a răspuns:

Nu stiu.ma gandeam.il pupi as pe gat apoi te lasi mai in jos.pana ajungi la linia pantalonilor asa.si iti faci de cap cu limbuta.